Love this post:Love this 11

Vilken fin fredag jag haft! Tycker jag hunnit med så mycket, fast nu då jag kommer hem är det redan mörkt. Känner att nu får jag ta fredag. Var vid kontoret en stund före jag skulle vidare och träffa coachen. Efter det hade jag den bästa stunden idag – mötte min gudmor-moster, kusiner och kusinens dotter! Jag och sötnosen kalasade på varm choklad med mycket gräddskum och glass med strössel i alla färger. Talade om bebistvillingar, renovering, angry birds och hur fint det är att träffas. Såå himmelens roligt hade vi!

Nu har jag just kommit hem. Kärleken har fått nya hörlurar på posten idag och han är löjligt begaistrad i dom. Han sitter framför datorn och nickar med huvudet, ser ut som Musse Pigg i dom. Byter låt och knäpper med fingrarna, tittar på mig och jag ler uppmuntrande. Går igenom lite bilder vi tagit av vårt hus, imorgon kommer de förra ägarna och hälsar på från Sverige. De skall hämta en sak som stått hos oss i förvar. Måste städa upp så mycket renoveringsbråte vi hinner ikväll. Skall bli roligt att visa upp den gamla porten vi hittade och restaurerade och höra historier de har att berätta om huset.

EDIT:

Ni vet ju att han kom smådansande till mig med hörlurarna och ville jag skulle testa. Fick lyssna tio sekunder och så blev han otålig och ville ha dem tillbaka. Vet inte hur jag skall övertala honom med städning…?

You may also like...

5 Comments

 1. OJ, så gott det ser ut!

  Ha en fin fredag!

 2. Hälsa honom att det är HANS tur nu!
  Jag kom hem till nyskurat hus, vi turas om med skurandet här hos oss. Tack och lov är det aldrig min tur då det är fråga om sådana saker… hahhaa!

  Tack för i dag. Det var jätteroligt att ha en ordentlig tjejträff!
  kram

 3. Tack för idag! Det var såå roligt att träffas och hoppas vi gör om det snart 🙂
  Tilde pratar här hemma om att hon snart skall till ert och jobba… 😉
  Annars känner jag så igen detdär fenomenet med karlar och deras nya prylar, har en här hemma som är exakt likadan!

  Ha en riktigt skön helg! Kram

 4. tack för idag, det var riktigt roligt 🙂 kram!

 5. Dessa tekniknördar. 🙂 Man bara måste älska dom. ❤
  Vad tyckte förra ägarna om renoveringen ni gjort?
  Kram vackraste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *