Love this post:Love this 0

Min Personal Trainer, Tiia-Lotta, hade ett riktigt hemskt pass åt mig igår. Som jag svettades! Och ni kan bara ana om det känns av idag! Jag sprang i intervaller, mycket effektivt om man vill bränna fett och få bra/uppehålla kondition. Två, tre minuter springer jag ca 8,6-9,7km/h och så går jag mycket raskt i ett par minuter (och raskt betyder raskt:). Och så springa igen. Sådär håller jag på en god stund. Det bästa med att springa i intervaller (förutom att man får bättre kondition och sån’t:) är att man hela tiden har något att göra, små mål att uppnå. Det tycker jag om! Efter det evighetslånga springpasset blev det magmuskler. På fitball, golvet och så allas älskling – hoover. Tiia-Lotta pointerar alltid hur viktigt det är att stretcha, för att få det maximala utav träningen och visade mig hur man stretchar efter att man sprungit som en galning. Ojoj. Men så skönt det känns efteråt! Verkligen härligt!

Vi pratade också kost. Redan då jag började träna så gjorde jag en matdagbok och skrev ner varendaste liten sak jag åt. Nästa vecka skall jag få skräddarsydd kost-råd av Tiia-Lotta. Redan igår gav hon några recept på goda och hälsosamma smoothies.

Gojibär, krossade havtornsbär och linfrön. Jordgubbar, hallon och den gröna klicken är spenat. Blodappelsin, banan, kiwi, ananas. Detta är en god morgon gjord av.

Nu skall jag smälla i mig denna goding och gå till gymmet. Min PT lovade mig ett helvetespass. Den värsta hittills sa hon. Jag säger: Bring it on!

You may also like...

6 Comments

  1. Träningen låter grymt effektiv och rolig! Vilken ordentlig vitaminbomb smoothien är. Den är säkert minst lika god som den låter. Vad tankar du för proteiner efter träningen? Ha en super dag! kram

    1. Nomnom! 🙂 Efter träningen åt jag kyckling och gröna bönor med spenat, vitlök och smör (allt i en salig röra). Och som “efterrätt” ett par skedan turkisk yoghurt och några jordgubbar i farten:) Kram!

  2. Vad roligt att du skriver om träning och hälsa med, det kan man inte få nog inspiration utav, fina bilder!

  3. Oj, vad gott det ser ut! Riktigt vattnas i munnen! Kul att lägger spenat med, bra idé! Fina bilder som vanligt, lycka till med helvetespasset – tänk på målet:) Kram!

  4. Gott och nyttigt!
    Kram

  5. Vilken start på dagen! Och vad duktig du är med PT och allt! Heja heja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *