Love this post:Love this 27

morning-6569

God morgon finingar!

Köpte en massa blodgrapes och har smaskat i mig dem i köket, stående, med sådan fart! Som om jag trodde att någon kommer och ta dem av mig. Fantastiskt saftiga och goda! Vaknade så mycket tidigare idag, har suttit här på soffan redan i några timmar, tittat på en förlossningsvideo jag fick från rådgivningen, läst gamla tidningar och ätit turkisk yoghurt med blåbär (tack Fina Farmor!) med honung. Och dessa goda blodgrapes!

morning-6583

Vill bjuda på en magbild också, ursäkta nakenheten, tyckte ljuset var så vackert, vill ni inte titta kan ni scrolla neråt. Tänker att detta är de sista bilderna på magen? Ja, såhär ser den ut. Blank och fin efter att jag oljat in den – morgonrutin för mig. Än kan man ana att jag nångång haft en djup navel och piercing. Piercinsmycket tog jag bort dagen jag fick veta att jag var gravid och undrar intresserat hur det kommer att se ut efter några månader. (byxorna var dom här sköna Cubus byxorna jag dillat om här på bloggen många gånger, jätte sköna!).

Nu skall ni ha en riktigt fantastisk onsdag!

You may also like...

16 Comments

 1. Ville bara önska Lycka till! Har tre olika förlossningar i bagaget och kan bara säga att du har en fantastisk upplevelse framför dig! Jobbig javisst, men tack och lov är det i de flesta fallen också helt magiskt och underbart! Sååå häftigt att kroppen gör ett sådant jobb. Mitt tips blir väl att i det längsta försöka låta bli att bli igångsatt. Med min tredje fick jag värkstimulerande efter att vattnet gått på övertid men värkarna inte kom igång. Det blev grymt onaturligt och häftigt (i negativ bemärkelse). Inte alls som med de andra två då kroppen själv fick jobba. Då var det mer hanterbart. Men men… snabbt gick det ju istället med den tredje så på det sätter var det bra. Ska också passa på att fråga varifrån bh:n är? Har sökt länge efter en bekväm sov bh då jag helst sover endast i trosor och bh 😀 Kram, Sanna

 2. Du är så himmelens vacker Malena! Jag älskar din blogg, du sätter verkligen guldkant på min vardag genom bloggen 🙂 Tack för att du är en sån fin inspirationskälla!

 3. Lycka till, vilket äventyr ni har framför er! Jag har lyckan att ha upplevt 3 fina, och snabba förlossningar. Senaste för 2 veckor sedan. Vilken lycka det är att ha henne utanför magen<3 Tack för att du tjatat om Cubus-byxorna, har bott i dem efter förlossning. Magen blir ju, tyvärr, inte platt på en gång;) Tack för en jättefin blogg förresten, ser fram emot att följa ditt liv som mamma!

 4. ihana masu! tulee ikävä omaa vauva masua <3

 5. Men hörru, det känns som att det kan vara olagligt på något vis att vara så där vacker som gravid! 😀
  nej vad konstigt skrivet, men du förstår nog.

  Du har en sådan här drömsk blogg och jag känner alltid ett sug efter skrynkligt linne i pudriga färger, massa Odd Molly kläder (fastän det aaabsolut inte är min stil) och sockervadd efter att jag besökt den.

  Lycka till med resten av din graviditet!

  Stor kram
  Emma

 6. Du är makalöst vacker.
  Önskar dig ett stort lycka till och ät på av dina grapes, vanligt med sug efter citrus under graviditen 🙂

 7. Helt otroligt så fin du är ! 🙂 Har du inga krämpor? Känner du dig lika fantastisk nu när du är höggravid som du ser ut? 😀
  Har själv aldrig varit gravid men nu lääängtar jag ju efter att ha sett alla dina fantastiska bilder under graviditeten. T.om. BB väskan är högintressant… komisk när jag som sagt inte ens är gravid. :-)Varmt lycka till vackra du. Ska bli spännande att se fortsättningen kommande veckor. KRAM

 8. Det närmar sig och jag är så glad för er skull. Lycka till med allting!

 9. Så vackert foto! Tänk att du har en liten människa där inne. Kan det bli vackrare?
  Kram

 10. Såå fin mage!
  Följer med spänning din underbara blogg. Ska bli kul att se vem som bor i din mage.

  Ha en fin dag

  Åsa

 11. Hej Malena! Måste bara säga att jag älskar din blogg! Och du se strålande ut! Var kommer topp i bilden ifrån? Ser sjukt bekväm och mjuk ut. Ha det så bra!

 12. Tog också ur piercingen när jag var gravid. Kan dock fortfarande få igenom piercingstaven med lite våld ;-). (Dottern är 3,5 nu ). Har inte den i dock, har inte fått (och orkar inte anstränga mig för att få) tillbaka magen jag hade innan graviditeten ;-).

 13. Hej igen,
  Ett sista tips som en del tror på, en del inte, men för mig stämde det iallafall.. man kan veta när förlossningen börjar, nämligen genom att kolla om det har kommit ett blått sträck som “växer uppåt” mellan skinkorna! Haha, jätte konstigt men sant! Efter förlossningen försvinner det igen. Så fram med spegeln bara om det börjar värka 😉

  -t

 14. Den underbara magen innehåller livets mirakel, så otroligt vackert!

 15. Fin bild!! Och byxorna är helt klart bäst!

 16. Suuuperfin! Lycka till 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *