Love this post:Love this 23

För över ett och ett halvt år sedan fick jag en massa Umeå restaurang och hotelltips av er och många skrev om Rex. Äntligen fick jag tummen ur och bokade bord denna helg! Tror det hade mest att göra med mitt fenomenala reafynd – Tommy Hilfiger klänningen med sjöjungfruar och hajar. Ville nog lufta mig och klänningen lite. Och ja, tack för tipset! Vilket fint ställe! Maten var god, jag åt löjrom och röding, och servicen var trevlig. Vi fick ett bra bord och på grund av ljudnivån var jag tvungen att luta mig närmare min kavaljer då vi diskuterade, vilket jag aldrig har något emot. Levande ljus och fläta ihop våra fingrar med varandra över bordet är aldrig fel.

Mina smycken hittar ni hos Salkari. (bloggåva)

“Rex betyder kung på latin och Regina drottning.” Säger jag och försöker impa med mina latinstudier. Och hebreiskan. Men så kommer jag inte på något annat än l’chaim och hur man skriver satan (studerar man teologi och bibeln och hebreiska, så kommer satan upp ganska många gånger). Vilket man inte kommer så långt med. Men hebreiska var aldrig my cup of tea. Latin å andra sidan var det och jag älskade att studera ett dött språk och förstå mitt eget språk och dess ursprung bättre. Men det är flera år sedan och mycket, det mesta, har fallit i glömska.

Och även om det är underbart, och något man ibland behöver, att vara ute på stan i klänning för att lufta sig lite, så finns saknaden där. Att komma hem igen och dra Fjällrävenbyxorna på sig. Vi besökte Outleten i Övik häromdagen och handlade nytt och isen utanför huset är drömlik och inbjudande för vinterlekar.

 

You may also like...

4 Comments

  1. Hur härligt som helst!

  2. Är örhängena också därifrån? Fann dem ej på deras hemsida. Vart är blusen ifrån? 🙂

    1. Hejsan! Örhängena borde Salkari ha, om de inte sålt slut..? Det är en klänning, Tommy Hilfiger och köpte den på Best of Brands i Umeå på -50% Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *