Lösningen till bättre start på morgonen

Love this post:Love this 24

nespresso-5247

Som ni kanske vet har jag aldrig varit en stor kaffedrickare. Jag har aldrig tidigare nördat mig om smaker och olika tekniker att få ut det bästa av en av de mest kända drycker i världen. Förrän nu. Jag hade den stora lyckan att ha ett samarbete med Nespresso och fick deras nya stolthet – Nespresso Lattissima Touch kaffemaskin. Och nu är jag Nykär.

nespresso-5248

Maskinen är lätt att använda och så är den så rakares snygg också! Och kaffet… mmmm… jodå! Det tåls att dricka! SÅ gott! Och mina mornar har blivit så mycket mer sköna! På kvällen, då jag lägger mig, längtar jag att morgonen skall komma och fantiserar om vilken kaffesort jag då skall pröva på, hur mycket mjölkskumm jag skall laga och om jag ännu hade lite mörkchoklad? Ni har ju nog redan hört om våra trassliga nätter? Klart det har blivit bättre och det att man har något riktigt trevligt (och koffein;) att se frammemot på morgonen hjälper.

nespresso-5259

(ni förstår nu hur trendig jag känner mig;)

nespresso-5263

Som sagt har jag inte tidigare nördat mig i kaffedjungeln och lite tafatt tar jag mig fram. Ibland gör jag säkert “fel”, och experimenterar glatt! Maskinen är inprogramerad med de klassiska och traditionella recepten ,men man kan också välja mängd och blandningar själv. Då jag var på Nespresso Boutiques ett års fest i Helsingfors för några veckor sedan, visade de mig hur man kunde blanda mörkchoklad med i kaffet och ja, ni fattar ju att det är så jag dricker mitt kaffe nu, and forever. Haha! Det var coolt att få en “egen” kaffe blandning av en expert! Vid Nespersso Boutique:n kan man köpa kaffemaskinerna, och de olika kaffekapslarna (de går ju också självklart att beställa). Kundeservicen är superb, och har man frågor kan man bara ringa dem också!

nespresso-5272

*kärlek*

 

 

 

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *