Love this post:Love this 1

Har inte bakat på länge, så idag fick det bli det goda brödet och Vackra Mammas marängkaka. Bara för att. Och så har jag ett så fint nytt förkläde från Ewa i Walla. Tror nästan att brödet och kakan blev godare på grund av förklädet, jag blev snäppet duktigare i köket idag minsann. För vem lyckas med en marängkaka sådär bara..?

Marängkakan bjuds med vispgrädde och upptinade jordgubbar! Tur fick vi gäster ikväll!

   Stod en stund och tittade på det forna “omklädningsrummet”. Det låg två dammsugare på golvet. Och allt bråte. Känner för om inspirationen finns nu att gå tornado i detta rum och riva ner allt. Drog ett djupt andetag, slöt ögonen och stängde dörren. Bäst att låta det vara. Ikväll alltså. En ny dag imorgon. Vi har rivit färdigt för idag.

Tar en bit nybakat, varmt och doftande bröd och kryper upp i soffan brevid Kärleken och Domino. Har inte sett på tv på åratal men ikväll kommer The Bodyguard.

God natt, goa läsare! Tidig väckning imorgon! Presskonferens och två husvisningar står först på agendan.

Härrrligt med en ny vecka!

Pssst! Jag lottade ut en vinnare till Henri Lloyd-koftan – Erica! Grattis, vinnaren har fått mail. Gah, vad roligt det var att läsa igenom alla era roliga födelsedagsminnen!

You may also like...

7 Comments

 1. Härligt förkläde. Du ser så husligt mysig ut i den 🙂 Trevlig vecka till dej också!

 2. Tjusigaste kvinnan i världen.

 3. Man får ny inspiration iaf med ett sådant fint förkläde 🙂
  Behöver en ny jag med + grytlappar…

 4. Jag tror på det där 😉 Fina förkläden och skålar i köket gör livet och bakningen/matlagningen härligare, roligare. En guldkantpå livet helt enkelt! Dessutom passade det underbart till Wallan du har under.så jag suktar efter denna Walla!

  Här lyser solen och jag riktigt känner hur våren är på väg till Stockolm, u n d e r b a r t! Att leva är mer än att bara hålla sig vid liv, och det känns verkligen just nu! Ha en fantastisk vecka, kram mary

 5. Får man be om receptet på marängkakan? 🙂

 6. Härligaste Malenami i härligaste Ewa i Walla-finheter!! Kan inte bli annat än härrrligt!! 🙂

  Kram

 7. Min favoritkvinna. Fina bilder på fin fru. Vet du, jag har aldrig varit i Finland, kan inte du ha en bloggsammankomst med vinterbad och klokhet. Jag skulle komma på det direkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *