Love this post:Love this 10

faboda-0370

Har ni besökt Fäboda Cafe & Kitchen i sommar? Denna härliga sommarrestaurang (fantastiska sommarrestauranger i nejden som Hickarö, Hästöskata och Fäboda, skämmer bort oss hela sommaren lång!) förlänger sin säsong med med en hamburgermånad i september, hurra säger vi!

De har utmanat sig själva att göra Finlands bästa burgare och sammanställt en meny som består av sju läckra hamburgare! Där finns bland annat Saul’s Burger (som jag åt;), den har redan blivit en legend.

Tog med mig make, svägerska och Lillebror för en kväll med god mat. Vi åt på terassen, såg ut över klipporna och den underbara sandstranden och njöt av solen och hade det såååå roligt!

Saul kom också och sa hej och berättade för oss om deras filosofi bakom menyn. Och om produkterna och hur de tillreder allt det goda. Vi satt som hypnotiserade och bara lyssnade med stora ögon, det var som om han talade om ett vackert konstverk. Och vill nästan påstå att maten (om möjligt) var ännu godare efter att vi fått höra historien och filosofin bakom.

Har de Finlands godaste burgare? Ja, det skall ni avgöra själva – ni har september månad på er;)

faboda-0376

faboda-0377

faboda-0383

Lillebror var ganska glupsk av sig, haha!

faboda-0391

faboda-

Mätta och mycket belåtna!

You may also like...

6 Comments

  1. Det är ju så mysigt vid Fäboda dessutom! 🙂

  2. Åh den sista bilen får mig att sakna mina barndoms somrar i Finland.
    Min mamma kommer från Jakobstad och jag måste åka tillbaka dit någon gång.
    Ta med mig min make och visa upp den fina staden och utsikten mot havet.

  3. Svårt för mig att åka och testa då det kommer att bli en grymt dyr hamburgare. 😉 Men den ser ju onekligen väldigt god ut.

    Kram Linda

  4. Mums, hamburgare är jättegott. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *