Love this post:Love this 10

Jag skall tipsa om ett guldkorn.

Det finns en asiatisk restaurang i köpcentret Avion i Umeå. Där Ikea finns. Och där brukar jag, ganska ofta, äta Bankok Time och ha Skäringer och Mannheimer i lurarna. Inte för att jag själv nångång har tyckt att jag är en typ som gillar stela köpcentrum. Eller ens asiatisk mat för den delen. Men här sitter jag. Det är nästan alltid kö, men det går alltid fort ändå. Passar på att planera in en lunch minst en gång, varje gång jag kommer över. Och så har jag ofta sparat den nyaste av världens bästa podd. Lyssna på den om ni inte redan börjat.

 

Ps. Ni vet det finska märket PURA, som jag fotograferat för och skrivit mycket om? Jag har nu igen på mig en av deras tröjor (Leon har också en likadan i grått♡). De har öppnat nätshoppen också för mina svenska läsare, och nu får jag också erbjuda er 20% på hela sortimentet. Använd koden: MALENAMI (både för finska och svenska kunder)

You may also like...

3 Comments

  1. Hej! Vilka ljuvliga kläder de har. Hur tycker du de är i storlek? Kram

    1. Hej, visst är de! 🙂 Tycker de är normala i storleken. Jag brukar ha M, och har nästan alla tröjor i storlek M från dem. Denna på bilden är storlek S. (så beror lite på om man är emellan två storlekar, kan man ta den mindre, tycker jag)
      Kram!

      1. Tack snälla! Jag är en s/m så provar med s då. Blir en beige klänning med halvpolo. Så kul att det går beställa från Sverige också. Önskar dej en supermysig helg. Kramisar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *