Love this post:Love this 0

Denna scen gråter jag alltid lika hjärtligt åt. Tycker den är bäst, Carries vita klänning, håret, Big och hästen. Älskar Sex and the Citys tolkning av filmen The Way we Were.

-Your girl is lovely, Hubbell.
-I don’t get it.
-And you never did.

Maybe some women aren’t meant to be tamed. Maybe they need to run free until they find someone just as wild to run with.

You may also like...

6 Comments

 1. Vet du? Jag tror att jag har sett kanske två avsnitt av SATC. Det är allt. Jag är förmodligen en av de få kvinnorna i världen som har lyckats med detta, jag vet.

  1. Åhå! Då i tiden såg jag regelbundet på SATC. Dock i ett skede fick jag nog av Carries lögner och egoism. Filmerna, om man bortser från alla fantastiska modekreationer, är inget att ha – nästan generad tittar man på och blir serverad dåliga repliker. Men denna scen, där hon kastar med håret som en hästman, den tycker jag om. Det är så mycket styrka i den. Kram!

   1. De två avsnitten jag har sett gillade jag så jag får väl ge det en chans när jag ska sitta hemma och maraton-amma i höst 🙂

    Kram

 2. Hej!
  Jag blev glad då jag fick tintinstyles nyhetsmail och såg dej som modell där.
  Grattis! Jättefint.

  (har beställt en gång därifrån, men posten är så dyr ( 10€ )så man ids inte skicka efter kläder som man inte vet med säkerhet om passar då man dessutom måste betala kostnaderna själv vid retur)

 3. Håller med!! Älskar den scenen!! Speciellt om man ser den om själv har/haft krossat hjärta… Tack för alla dina underbara tips och foton!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *