Love this post:Love this 0

Har någon sett filmen The Social Network ännu? Det är en film jag väntat på länge. Har många gånger funderat att om jag och Kärleken någonsin blivit ihop om inte Facebook funnits. Klart vi kände varandra sen tidigare. Men tröskeln att våga prata med varandra var stor. Vi skrev till varandra på inboxen (då fanns det ingen chat ännu) och min refresh-knapp blev sliten. Fast man hade msn så var det något magiskt över facebook då. Kärleken hade printat ut alla våra diskussioner från facebook, klippt och klistrat dem i en liten bok. Fick boken i present och det kittlar i magen när jag läser allt.

The Social Network handlar alltså om hur Facebook blev till. Grundaren, Mark Zuckerberg, är den yngsta miljardären i världen.

You may also like...

5 Comments

  1. Åh, vad fint! Det finns nog både bra och dåliga saker med Facebook, men när det leder till att två fina personer vågar hitta varandra, då är det så bra så att det inte är sant.

  2. Åååh så gulligt <3

  3. Jag såg den igår och tyckte att den var jätteintressant. Rekommenderar!

  4. Samma sak för oss 🙂 Tack vare facebook började vi “prata” med varandra. Vi kände till varandra innan, men möttes sällan fastän vi fanns i samma stad. Nu har vi just köpt hus tillsammans. Å livet leker…
    Facebook kan föra något bra med sig 🙂
    Lycka till, till er två!!!

  5. Har planer på å se den filmen =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *