Love this post:Love this 0

På lördagen blev det bio. Vi köpte en massa popcorn och godis. För er som undrar så är kjolen från Burberry, yllepolo är Marc O’Polo, jacka från Ril’s, väska från Nolita och hatten är Daks. Vi såg två helt underbara filmer jag rekommenderar varmt!!!

Lauantai oli leffailta! Ostimme sylin täydeltä popkornia ja karkkia. Kävimme katsomassa kaksi elokuvaa. Ensin tuli “Miehet Jotka Vihaavat Naisia”, jonka jälkeen “Slumdog Millionaire”. Kumpaakin elokuvaa suosittelen lämpimästi! Uteliaille.. hame Burberry, villapaita Marc O’Polo, takki Ril’s, laukku Nolita ja hattu Daksilta.

Män som hatar kvinnor är en suverän thriller som är snäppet vassare än de bästa Beck- och Wallander-filmerna. Noomi Rapacesom spelar den psykiskt störda datahackern och är så bra att jag hade svårt att sitta still i biosalongen. Se filmen.

Vem vill bli miljonär? En vacker kärlekshistoria. Filmen vann åtta Oscars och har hyllats och hånats för sin skildring av den Indiska slummen. Slumdog Millionaire, se den!

You may also like...

0 Comments

  1. Slumdog Millionaire var verkligen bra!:)

  2. Jag har läst böckerna av Stieg Larsson och blev glad över att man lyckats så fint med filmen! Sjukt bra skådespelare! Diggar din blogg jätte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *