Love this post:Love this 0

Dessa Coccola-bor åker nästan alltid till grannstaden på bio. Inatt var vi på den sista Harry Potter filmens galapremiär. Gala och gala, kanske inte riktigt men jag sade åt mina fellow nerds att vi kan ju åtminstone låtsas! Så vi låtsades att vi gick på röda mattan och att kamerablixrarna smattrade. Men då filmen slutade behövde ingen i hela biosalongen låtsas – då applåderade alla.

Som den Harry Potter fantasten jag är så var det mycket emotionellt att se filmen. Vännerna man lärt känna under dessa år och skolan man kan återvända till i vilken dagdröm som helst.


You may also like...

10 Comments

 1. Jag var också i biografteater idag. Filmen började klockan 00.07 och stämning var hög – och filmen var 3D. Det är konstigt att jag grät inte. Jag hoppade att filmen skulle var mer stämningsfull.

 2. Wow, vad snygg den klänningen var!

 3. Häftigt och vackert! Här måste vi damma av de senaste filmerna innan de sista ses. 🙂

 4. Vilken snygg klänning! Var kommer den ifrån?

 5. Hei Malena!
  Olen seurannut blogiasi vain vähän aikaa mutta olen heti alkanut pitää siitä kovasti ja selaillut paljon myös vanhoja kirjoituksiasi! Toimii myös hyvänä kielikylpynä:)
  Olen ihastellut näissäkin kuvissa esiintyviä kenkiä jo pitkään niiden vilahdellessa aikaisemmissa postauksissasi.. mistä ne ovat peräisin?
  -L

 6. Härligt somrig outfit. Och du har så snygga ben!

 7. Tjusig klänning! 😀 Och Harry Potter-filmen var ju bara för bra (även om det är sorgligt att allting är slut nu). När folk applåderar när eftertexterna börjar rulla, då vet man verkligen att filmskaparna har lyckats.

 8. Jag är förälskad. I love, love, looove the shoes!!

 9. Vad tyckte du om filmen?

  1. Hej Emzi! Jag tyckte att filmmakarna hade gjort filmen för oss Harry Potter-fans. Klart en film man skall se om man läst böckerna. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *