Love this post:Love this 0

Det har varit lite krångel med bloggen nu igen, vet inte vad det är?? Svårt att få något publicerat, inlägg försvinner och läsarna kan inte kommentera. För ett par veckor sedan hade Indiedays gjort uppdateringar för bloggportalen och en kod hade i misstag lämnat i, under, på (??) min blogg – därav virusvarning. Som synd nog skrämde många. Och nu har jag fått mail av mina läsare att de inte kan kommentera och de är på min “svarta lista”. Fattar noll. Men såhär kan det ju inte fortsätta.

Har ni haft problem med att kommentera? (eller ni kanske inte kan svara på det här…:()

Tur nog hade Panda skickat ett stort paket med deras nya godis de vill att jag skall pröva. Stackars mig, hehe! Har laddat för en helkväll med många gamla filmer såsom Splash med Tom Hanks och Daryl Hannah, såg den då jag var barn och ville självklart bli sjöjungfru efter det. Romeo + Juliet med Leonardo DiCaprio och Claire Danes i en modern version av Shakespeares berömda verk, det vackra är att dialogerna är orginal. Om det fungerar? Si och så, men gråta får man i slutet då kärleksparet tar litet av sig (utgår i från att alla vet att Julia och hennes Romeo dör i slutet).
Och Mulholland drive, bara för att jag älskar allt David Lynch rör i. Legends of the Fall med Brad Pitt och Brad Pitt och Brad Pitt. Aldrig har han varit snyggare. I am Dina med Maria Bonnevie och Gérard Depardieu, en så vacker och stark film (se den!).
Och sist men inte minst The Notebook.

Alltså inga tiopoängare och Oscar-filmer som The Shawshank Redemption t.ex., men filmer som berört. Och som passar så bra nu denna lördagskväll. Hörni flickor, jag tror nog det blir The Notebook. Skall hämta snorpappret först.

Ha det bäst och kom ihåg att kramas mycket!

You may also like...

4 Comments

 1. Nami! Kyllä kelpaisi nuo eväät omaankin leffailtaan! =)

 2. Yritän kommentoida sinulle, katsotaan onnistuuko 🙂

  Ihana tämä sinun blogi ja vaatteet aivan upeita! Ja kaikki sisustuskuvat myös 😉 Kiva lukea ruotsinkielistä tekstiä, kommentointi ruotsiksi on niin hidasta, että teen sen suomeksi, puhuminen olisi ehkä sujuvampaa ;D

 3. Lifessilverlining

  Hej söta! Jag var tvungen att ta bort länken till dig från min blogg då mina läsare fick virusvarning och med hänvisning till din blogg. Jag har nu provat att lägga in länken till din blogg i gen:) hoppas det löser sig, inte kul med blogg strul! Kram Nilla

 4. Alltså att se Legends of the fall och The Notebook på en och samma kväll hade inte funkat för mig. Då hade tårarna ALDRIG slutat rinna.
  Igår såg jag en annan sådan där film som påverkar mitt sinnelag länge. Beyond Borders med Angelina Jolie. Fantastisk film! Har du inte sett den så se den men den kommer med en varning, se något glättigt efteråt! När jag ser den filmen får jag alltid en enorm sorg i min kropp som sitter i flera dagar efteråt och en enorm längtan efter att sälja allt jag äger och viga mitt liv åt hjälporganisationernas arbete.

  Ikväll får det nog bli något mer glättigt så barnen får tillbaka sin glad och pigga mamma.

  Kram på dig vackra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *