Filmer, godis och bloggkrångel

Love this post:Love this 0

Det har varit lite krångel med bloggen nu igen, vet inte vad det är?? Svårt att få något publicerat, inlägg försvinner och läsarna kan inte kommentera. För ett par veckor sedan hade Indiedays gjort uppdateringar för bloggportalen och en kod hade i misstag lämnat i, under, på (??) min blogg – därav virusvarning. Som synd nog skrämde många. Och nu har jag fått mail av mina läsare att de inte kan kommentera och de är på min “svarta lista”. Fattar noll. Men såhär kan det ju inte fortsätta.

Har ni haft problem med att kommentera? (eller ni kanske inte kan svara på det här…:()

Tur nog hade Panda skickat ett stort paket med deras nya godis de vill att jag skall pröva. Stackars mig, hehe! Har laddat för en helkväll med många gamla filmer såsom Splash med Tom Hanks och Daryl Hannah, såg den då jag var barn och ville självklart bli sjöjungfru efter det. Romeo + Juliet med Leonardo DiCaprio och Claire Danes i en modern version av Shakespeares berömda verk, det vackra är att dialogerna är orginal. Om det fungerar? Si och så, men gråta får man i slutet då kärleksparet tar litet av sig (utgår i från att alla vet att Julia och hennes Romeo dör i slutet).
Och Mulholland drive, bara för att jag älskar allt David Lynch rör i. Legends of the Fall med Brad Pitt och Brad Pitt och Brad Pitt. Aldrig har han varit snyggare. I am Dina med Maria Bonnevie och Gérard Depardieu, en så vacker och stark film (se den!).
Och sist men inte minst The Notebook.

Alltså inga tiopoängare och Oscar-filmer som The Shawshank Redemption t.ex., men filmer som berört. Och som passar så bra nu denna lördagskväll. Hörni flickor, jag tror nog det blir The Notebook. Skall hämta snorpappret först.

Ha det bäst och kom ihåg att kramas mycket!

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *