Love this post:Love this 0

Västen är av märket Noa Noa, köpte den förra året från Sköna Clara, skjortan är från Boomerang, jeans från Odd Molly, skor Top Shop. Smyckena kommer från Oxxo, Humanity for all och Diddi (alla från Sköna Clara).

Så har vi Domino och hennes fetisch för mattor. Hon älskar den nya billiga mattan från Ikea. Vi köpte till och med en matt-stopper men det stod inte i vägen för Dominos våldsamma lekar. Hon rullar runt, slåss, bits och sparkar, sedan blir det många timmars make-up gos. Mattan är tre veckor gammal och jag har dammsugit den tusen gånger, den blir aldrig vit och fin igen.. suck.. Ni ser på bilden en massa svarta hårtoffsar.

Kärleken gjorde popcorn, fyllde hela vår fina skål från Zinna (förlovningspresent). Nu skall vi se på världens bästa serie True Blood!! Titta här: www.watchxonline.com. Jag är helt hooked! Hoppas ni har en trevlig början på veckan!

I don’t know what you’ve done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.
I wanna do real bad things with you.

You may also like...

0 Comments

 1. Ja! True Blood är så otroligt bra, jag sitter som klistrad! Tyvärr har jag redan sett de två första säsongerna…jag vill se mer!
  Kram!

 2. FANTASTISK FIN DU ÄR I DENNA MIX! Perfekt kombinerat ;D
  True Blood är också min favoritserie och nästan den enda jag lyckats följa förutom: Grey’s Anatomy och Desperate Housewife.

  STOR KRAM!

 3. Du är vacker som vanligt, västen är gudomlig!! Vill ha!! Och Domino.. Japp han med 😀 Sötaste sötisen!!

 4. Johanna Kasvinen

  Hei!

  Pakko kysyä kun huomasin tuon viinipullontelineen, mistä olet ostanut sen? Olen jo pitkään etsinyt samanlaista, mutta turhaan…

  Ihana blogi! 🙂

  1. Voi kiitos! Viinipulloteline on ostettu vuosi sitten Turun Stockmannilta. Haleja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *