Love this post:Love this 8

Vill oftast undvika att be om ursäkt för att jag inte tittat in, tycker det är tråkigt att senare läsa, då man scrollar igenom många blogginlägg efter varandra. Men nu kan jag väl ändå säga ett litet ursäkta, ni och bloggen är nog i mina tankar. Har bara mycket för mig, all fritid går åt renoveringen nu… och att sova. Har haft sååå mycket energi , men i helg kände jag mig extra trött efter några nätter då jag legat vaken flera timmar och inte fått sömn (mycket som känns då beibin växer mycket nu). “åh, du skulle bara veta, detta är bara början!” sade tre härliga mammor till mig i helgen. Stod vid mammaavdelningen vid H&M och skulle välja ut ett par byxor, med mycket stretch, och de kom, en efter en och talade med mig. Så himla mycket värdefullt på några minuter. (och ja, tack för tipset om chinosen, köpte dem och är så nöjd!) Härligt program på tv ikväll “The Conversation with Amanda de Cadenet”. Inte bara trevlig intervju med smarta kvinnor utan också fantastisk inredning (sånt jag koncentrerar mig ganska mycket på just nu;) Lade upp youtube-klipp här.

Beach House kan ni vara med och tävla i, jag lottar ut tre vinnare imorgon istället. God natt, goa ni!

You may also like...

7 Comments

 1. Brukar inte se på tv men idag måste jag, så bra program! Lite nytt och fräsht, lite mer äkta.

 2. Hello! Jag skulle kolla det där igår men tack vare klockvändandet var jag alldeles död, så jag får försöka hinna med det idag, mellan mina många tv-program o mitt beundrande av luftvärmepumpen! 🙂 Många kramar!

 3. Åhhh underbart! Precis vad jag behövde nu, tack fina för att du delade med dig på bloggen så jag hittade videon! <3

 4. ett intressant program. Ett liknande program sku ju du kuna ha 🙂 det sku va roligt att se dig på tv!
  Det är intressant och inspirerande att läsa din blogg 🙂

 5. Hej Malena!
  Har äntligen läst ikapp, har gått genom hela bloggen, från början till nu, härligt 🙂 Jag hoppas du och den lilla bebisen har det bra; spännande att vara gravid, va? Jag är också gravid (har ingått i 21. veckan nu) med vårt andra barn (har redan en söt 2-årig Viking) och det är lika spännande (eller kanske även mer spännande) som för 2 år sedan.
  Njut av graviditeten (visst är det härligt att känna bebisen röra på sig?), du ser i alla fall strålande ut! Ha en fin dag. Kram, Marèse

 6. TACK! Jag är helt såld! Håller med J. Du sku kunna ha ett liknande program. Kramis.

 7. Vilket fantastiskt program, tusentack på tipset! Kan nog bara hålla med Pamela och J om att du skulle passa utmärkt att ha ett liknande program själv. Många kramar från New York! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *