Love this post:Love this 25

malenami-7802

Härligt då så många känner igen sig om att man ibland känner sig helt slut på energi och inte riktigt får tag i något. Tack för era tips. Tänkte ta en lång promenad, men istället sprang jag och jag tror det var det jag behövde. Springa av mig och njuta av endorfinerna sen då jag kom hem. Bada bastu med lilleman och läsa Kaninen som så gärna ville somna för honom sedan. (har ni annars läst den boken? Fick tips om den av en vän. Boken är lite knäppt skriven, men skall med denna skrivteknik få barnet att lugnt vaggas till sömns. Läst den nu tre nätter i rad och lilleman sover innan den är slut. Och så somnar jag efter den sista “God natt”.)

Igår kväll städade jag ut vintern. Dagen efter “snöstormen” hos oss kom våren påriktigt (hoppas?!). Man känner det i luften, mild och skön. Det duggregnade men gjorde inget, påminde om sommarregn. Helande. Nu har jag packat ner vinterkläder och Leons kläder (gett vidare många av de plagg som blivit för små, åh, det kom nog lite tårar där då jag vek ihop de små plaggen och tänkte på hur snabb tiden går och hur himmelens tacksam jag är av att få vara hans mamma).

Nu kom grannen och frågade om jag hjälper henne skruva upp en blompall. Jag har världens bästa granne by the way.

Vi ses, goa läsare!

You may also like...

1 Comment

  1. Här i norra Sverigehar vi haft sol idag, otroligt underbart! Tror att energin blir så mycket större när vädret är lite vänligare mot oss. Varma soliga kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *