Love this post:Love this 0

Beställde hem lite böcker. Så skönt att alltid ha en ny spännande pocketbok när man lägger sig på segelbåtens varma däck eller på bryggan. Med en stor skål kalla jordgubbar och citronvatten. Kollade igenom lite tio i topp listor och landade på dessa ovanför. Har ni läst dem? Hoppas ni kan se författarnas namn och böckernas titlar på bilderna.

Så några andra bra som redan har varit utlånade…

You may also like...

8 Comments

 1. Hej fina Malena!
  Härligt med böcker! jag planerar själv att sluka och njuta av böcker då jag inleder min semester om 5 dagar (åh så jag väntat och längtat!).
  Egentligen så har jag en fråga om nåt helt annat, nämligen objektivet du köpte i Maj ( 17-85mm 4-5.6IS USM). Har ni varit nöjda? Jag funderar investera i ett nytt objektiv lagom till semestern men har lite svårt att besluta mig gällande hurudant jag ska köpa näst (hittills har jag bara kit-objektivet EF-S 18-55IS samt min lilla älskling EF 50 f/1.8 II) …

 2. Oj vad mycket som är samma som min läslista!! Här har har det gått undan och jag njuter verkligen av sommaren lite extra när man får läsa en massa bra böcker!

  Hoppas du har en fin sommar fina du!!! KRAMAR

 3. Jonas Moström är helt klart läsvärd men för att få ut mest behållning bör man läsa hans böcker i kronologisk ordning. Först Dödens pendel sen Svart cirkel, Hjärtats mörker, Rymd utan stjärnor, Mirakelmannen och sist Evig eld…som jag ännu inte har lyssnat på. Har inte läst utan lyssnat på talböckerna. Du kommer att ha många härlig timmar framför dig om du kör på detta!

 4. Nu blev jag sugen på att läsa lite igen, det kanske är bäst att passa på för snart är det bara studentlitteratur som gäller igen. 🙂
  Jonas Moströms böcker utspelar sig väl i “min” stad Sundsvall om jag inte tar fel.

  Passar på att önska dig en Trevlig helg också!

  Kramar
  Jeanette

 5. Läs Karen Kingsburys böcker, de är oerhört bra.

 6. Många bra böcker där! Tror att du kommer bli nöjd 🙂

 7. Ja, visst är det härligt att läsa när man har tid?!

  Kristina Ohlssons böcker är helt fantastiska! 🙂

  Kram Daniela

 8. Alla Alvtegens böcker är fantastiska, trevlig läsning på dig! 🙂 Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *