Fjärilen har landat

Love this post:Love this 1

Tjohooooooo!

Nu kära vänner är jag mitt uppe i ett rus av lycka med en golvmopp i högra hand och en målburk i den vänstra! Vi fick just nycklarna till vårt hem och jag springer runt från rum till rum och tjoar om att vi nog behöver en sån där innomhus telefon, så vi kan ringa till varandra om vi är i olika rum. Tänk att bo i ett hus. Vuxenpoäng!

När vi skrev under köpebreven på förmiddagen var vi nog alla ganska sentimentala. Jag hade svårt att hålla tårarna tillbaka och Kärleken höll min hand under bordet. När jag cyklade hem längs vår gata trillade nog en och annan tår, så mäktigt det är!

Men hörni, varför har man så mycket grejer? Alltid då vi flyttar så funderar jag över samma sak – varifrån kommer alla grejer? Det bästa är att en gång i året gå igenom klädskåpet och sälja eller ge bort det man inte behöver. Jag har en stor hög med kläder som far till Ryssland för välgörenhet och något säljer jag på loppis. Det senaste året har jag levt med så lite ändå. Då vi flyttade från Åbo förra sommaren förde vi alla våra grejor till ett förråd och där har de legat i femton månader. Och jo, man klarar sig med fem tallrikar och fyra gafflar och fyra knivar, plus några glas. Lite varma tröjor och vinterskor. Tre olika lakansett. Det är mer än de flesta har i resten av världen. Men det är klart att jag saknat mina linne- och naturvita silkeslakan! Och det är skönt att veta att man inte behöver köpa en massa, utan nu kan jag njuta av att gå igenom prylarna jag inte sett på länge och allt känns som nytt!

Oj, såhär hade jag inte egentligen tänkt att detta inlägg skulle vara men här sitter jag framför datorn, med svettpärlor på pannan och det kliar i fingrarna för jag vill tillbaka till moppen och sedan skall jag ta tag i pensel och målburken.. Vad jag målar får ni se sedan:) Och mer bilder på huset kommer också! Så en annan sak också, kom på att vi inte ännu har internet här.. Så jag bloggar från iPhonen:) Jösses vilket råddigt inlägg – tänker inte ens läsa igenom det för att kolla om allt make sense och stavfel, haha! Vi seeeees!!!

47 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *