Vad som hände idag

Love this post:Love this 2

Igen blev det så sent, ni läser säkert detta inlägg imorgon morn, så egentligen kan jag säga “Äntligen fredag!”. Idag (inatt) gjorde vi något mäktigt – vi lyfte tvättmaskin och tumlare på plats. Och så satt vi länge på det kalla golvet (golvvärman är inte ännu igång) och bara tittade på lyxet. Vårt lyx. Tvättmaskin. Och tumlare.

…Klart jag hunnit med annat lyx idag också…;)

Som att pröva denna rytande vackra klänning från Malene Birger vid Sköna Clara. Fasen vad den var snygg! Och fräck! Tror det är första gången jag har på mig ett djurmönstrat plagg, och konstigt nog tyckte jag om det massor. Mjau! För vem gillar inte axelvaddar, semi-öppen rygg och en hel massa riv? Men det krävs nog lite balls att bära denna klänning, heh!

Min basker är från H&M.

Men tillbaka till underverket: le tvättmaskin…. mmmm-mmmmm-mmmmmm-mmmmmmmmmmmm…………….

Alltså. Vi har inte haft tvättmaskin på över tre månader. Tre. Månader. Gissa om jag skall tvätta byk imorgon? Såå om ni inte alls hör av mig imorgon, då vet ni varför.

Var till Kodin Terra också för att ta lite tapetprover (fast ingen av dem var den rätta nyansen då jag kom hem, tyvärr), köpa silikon och tittade på bastuugnar. Ni som följer mig på Instagram (användarnamn: Malenami) och på Facebook har självklart sett dessa bilder redan tidigare idag:)

Nu skall jag njutningsfullt planera morgondagens byk!

Sov gott, alla ni trevliga läsare därute!

25 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *