Love this post:Love this 0

Det gäller att sikta kameran och fokusera rätt. Fast jag egentligen nog älskar den trasiga väggen i köket. Hittade den bakom ett skåp jag och mina syskon rev i höstas. Känns som att bo i en vindsvåning i Paris. För jag har för mig att de också har sådana väggar där… Och rosor, blommiga tapeter, cigarrök och gammal, knastrande vinylskivsmusik.

Fick en förfrågan om att skriva en artikel till en tidning om hur det var att köpa hus. Jag är fastighetsförmedlare och blir välkomnad in till kunders hus varje dag. Vet precis hur det ser ut när mina kunder kommer hem. Samma smile hade jag när jag kom in till vårt hem första gången. Skall bli roligt att skriva denna artikel och reflektera över tiden i Huset.

You may also like...

3 Comments

  1. Jag gillar verkligen väggen! OCH rosorna, hihi.
    spännande med artikeln! kram

  2. Ljuvliga rosor, somrigt:)!
    På tal om Paris rekommenderar jag då filmen Midnight in Paris:)!! Då får man den känslan… Ha en bra dag! Kram jecka

  3. Har precis bloggat om vår Parisresa i dag & lite så är det ,vi bodde i en vindsvåning i ett litet 40-tals hotell, med utsikt över takåsarna i Paris ,den staden är helt magisk ,det är som att gå in i en annan tid, med knastrande Jazz på radion & en svart taxichaufför iklädd läder kepa, som tog oss från Charles de Galle in till hjärtat av Paris……bara en sån sak ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *