Räddat maskinerna

Love this post:Love this 2

Veckan har börjat med ett riktigt oväder – som det regnat idag! Mer storm på kommande. Skönt med plåttak då det regnar och blåser, tycker man får hela upplevelsen med att bo i lite äldre egnahemshus.

Tidigare, då jag började med detta blogginlägg, så hade jag nog färdigt tänkt ut något intressant att skriva… Men mitt i skrivandet var jag tvungen att rusa ner till tvättrummet för att rädda vår nya tvättmaskin och tumlare. Vilket ljud de hade! Maken hade lagt i tvätten och full centrifugering och sedan åkt iväg på träningar. Utan att kolla att allt är fastskruvat och ok. Tvättmaskinen hade trampat iväg en halv meter, hoppade mot väggen och det nya kaklet och torktumlaren var en centimeter ifrån att falla. Stod länge och höll i de hoppande maskinerna före jag fick min arm runt och kunde trycka på “off”-knappen. Piiiuuuh! Kommer att ha några välvalda ord för Kärleken då han kommer hem.

Så nu kommer jag inte alls mer ihåg vad jag skulle skriva om..?

EDIT:

Ja, nu kom maken hem och jag lärde honom lite om huslig ekonomi. Kom också på en sak jag skulle skriva om! Bianco tävlingen har fått en vinnare! JohannaSS, vinnaren har fått mail. Tack för alla som var med! Och misströsta inte fast turen inte stod på din sida:) Fler tävlingar kommer!

EDIT igen…:

Ja. Undrar man något kan man fråga bloggen. Hahah, ni vet alltid och hjälper alltid! Tack för det!!!! Nu är transportskruv-muttrar-bultarna borttagna, hehe!

 

 

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *