Love this post:Love this 2

Veckan har börjat med ett riktigt oväder – som det regnat idag! Mer storm på kommande. Skönt med plåttak då det regnar och blåser, tycker man får hela upplevelsen med att bo i lite äldre egnahemshus.

Tidigare, då jag började med detta blogginlägg, så hade jag nog färdigt tänkt ut något intressant att skriva… Men mitt i skrivandet var jag tvungen att rusa ner till tvättrummet för att rädda vår nya tvättmaskin och tumlare. Vilket ljud de hade! Maken hade lagt i tvätten och full centrifugering och sedan åkt iväg på träningar. Utan att kolla att allt är fastskruvat och ok. Tvättmaskinen hade trampat iväg en halv meter, hoppade mot väggen och det nya kaklet och torktumlaren var en centimeter ifrån att falla. Stod länge och höll i de hoppande maskinerna före jag fick min arm runt och kunde trycka på “off”-knappen. Piiiuuuh! Kommer att ha några välvalda ord för Kärleken då han kommer hem.

Så nu kommer jag inte alls mer ihåg vad jag skulle skriva om..?

EDIT:

Ja, nu kom maken hem och jag lärde honom lite om huslig ekonomi. Kom också på en sak jag skulle skriva om! Bianco tävlingen har fått en vinnare! JohannaSS, vinnaren har fått mail. Tack för alla som var med! Och misströsta inte fast turen inte stod på din sida:) Fler tävlingar kommer!

EDIT igen…:

Ja. Undrar man något kan man fråga bloggen. Hahah, ni vet alltid och hjälper alltid! Tack för det!!!! Nu är transportskruv-muttrar-bultarna borttagna, hehe!

 

 

You may also like...

9 Comments

 1. Har ni kollat så att alla “säkerhetsskruvar” baktill är borttagna? Vet inte om sådana fortfarande används, men vår maskin höll på att hoppa ihjäl sig för cirkagurka tio år sedan då den var sprillans ny och vi premiärtvättade.

  1. Kollas upp! 🙂

 2. Så brukar det oftast gå när man lägger en man att göra någonting husligt. Man får göra om det själv efter en stund 🙂 Men dom menar oftast väl. Fick själv ordna om i skåpen efter att sambon hade tömt diskmaskinen, men som sagt, tanken var god. Men vem lägger slevar och knivar i tallriksskåpet? 😀

 3. hihi, det var nära ögat:) Tur du var hemma och hörde maskinerna. Jättefint du har det i soffan! Kram Nilla

 4. Låter definitivt som att transportbultarna sitter kvar på baksidan!
  Gjorde samma misstag och glömde ta bort dem när vi köpte ny tvättmaskin för
  några månader sedan! 😉
  Mvh Mia

 5. Hoppsan! Tur du han rädda kaklet!! Våran maskin skumpar iväg lie den också. Vi hade den uppbyggd ett tag (super för att hamna i rätt läge) men den var svårt att få fast den bra. men skam den som ger sig!
  Ha en go vecka! Kram!

 6. savun hälvennyttyä tutustumme käyttöoppaaseen.. och samma på svenska

 7. Heja Ante, en riktig man läser inte bruksanvisningen!

 8. Transportskydden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *