Love this post:Love this 0

Brandfara.

Haft en liten anti-bloggdag idag. Är sjuk men glad i min fiiiina Onepiece och underbara nya soffa som jag själv försökte bära upp för trapporna. Efter mycket slit och gormande kom jag upp till fjärde trappsteget och orkade inte mer. Soffan är där ännu. Vackra Mamma kom förbi en sväng med julgardiner, skohylla till min walk in closet och min favorittomtemössa då jag var barn. Vi drack polkagris te. Gott!

Finaste julduken i linne. Som jag nu lagt över sängen som en sänghimmel (klart duken skall vara på julbordet, men ville pröva:). Såå mysigt! Skall ta bild i helgen, så tråkigt då det blir så snabbt mörkt om dagarna.

Vi ses imorgon finaste läsare! Sov gott!

You may also like...

7 Comments

 1. Sov så sött i under din sänghimmel =)
  Kram Jannike

 2. Domino ser för härlig ut där hon ligger på första parkett. Såna är de ju, katterna. Tar bästa platsen och vet att där kommer det att finnas gos och sköna klappar.

 3. Ååå jag vill också vara där och dricka polkagriste med dig och din fina mamma! Jag kunde hjälpt dig med soffan. I fix for you.

 4. Polkagris te lät smarrigt!!! Jag har köpt en onepice till min man i julis =) hoppas han gillar den, vad tycker du om din?

 5. Hoppas du snart blir frisk. Vill se dig i favoritmössan! Polkagrsite låter sött men gott!

  Hälsar Teflickan som är inne på sin andra balja julte.

 6. Hoppas du blir frisk snart. One piece dräkten kanske hjälper lite då den är så mysig. 🙂

 7. Var får man tag på polkagriste? Det låter härligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *