Om auktioner och renoveringen

Love this post:Love this 48

malenami-1689

Hejsan!

Åh, vad ni fått vänta på blogginlägg nu…. Men jag har mina orsaker varför jag inte tittar in här varje dag.

Vet ni, det är klart.

Mmm… matsalen, vardagsrummet och biblioteket. I did it. Och Pekka och Raimo, och Lillebror. Som vi målat och donat. Jag hämtade just in ett antikt skrivbord jag skall fixa upp och måla. Ni vet, jag älskar möbler som behöver lite extra mycket kärlek och omsorg. Jag. är. så. överlycklig. Och Leon med. Han kryper med hög fart från rum till rum. Fram och tillbaka. Ibland stannar han för att inspektera något, blir han tyst vet jag att han har fuffens pågång.

Och nu skall allting inredas. Mailade idag med Anna-Lena och hon frågade om jag kollat på Bjud.fi och auktionerna på inredning där och om jag ville tipsa mina bloggläsare om sidan. Och det är klart jag vill tipsa er så här kommer några rader i samarbete med HSS media.
Imorgon är det den sista budgivningsdagen på bjud.fi. och där finns finfina presentkort till t.ex Legera jag lite kikat på. Och nu då jag bläddrat en stund runt på de olika företagens auktioner, blir jag sugen på att buda på lite annat också. Varför inte till Peppermint! De har auktion på tolv luncher! Vet inte om ni varit till Peppermint, men om inte skall ni besöka stället! De har den bästa “barnparkeringen” i stan. Och underbart god lunch, pannkakor, desserter osv.

På tal om luncher (hehe, jag är hungrig märker jag nu, skall göra mig en smörgås.. be right back..).

Jaa, på tal om luncher kan man också buda till sig riktigt billiga luncher hos Laras också! Eller SuperFood-Smoothies kurs hos Chaga!

Och så dendär bilen. Tänk om man skulle få den riktigt billigt. För jag behöver en bil.. Och de lovar att den “nya Renault Twingo ger dig ett leende på läpparna”. Det låter ju bra! 😉

malenami-1698

malenami-leon

Brukar inte annars gå med klänning mitt i renoveringsstöket, men jag har ett möte jag är påväg till nu. Skall bara fixa en snygg knut i håret först. Klänningen är från Vistamia och smyckena är från Efva Attling, stövlarna Isabel Marant.

17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *