Några stunder

Love this post:Love this 22

home-6364

Kärleken stekte ägg till morgonmål, lunch åt vi hos svärföräldarna.

home-6367

De senaste dagarna har varit höga höjder med massor av energi till att jag känt mig riktigt låg. Mycket förvärkar, lite och dålig sömn på nätterna, vid rådgivningen sa de att beibin fixerat sig “och kan komma när som helst”. Spännande, spännande (även om jag tror att jag kommer att gå över tiden:). Men sinnet är liksom piggt och jag har svårt att förstå att kroppen inte riktigt vill hänga på på samma sätt som “jag” vill. Förstår ni vad jag menar? Jag vill röja, byka och renovera, bygga bo och kroppen vill plötsligt vila mitt i mitt röjande. Och jag lyssnar på kroppen, även om jag känner mig otålig och väntar på att energin skall återvända. Och de dagar, som idag, då energin är på topp, då tar jag allt ut av den!

Känns som om huset är fyllt med människor hela tiden. Det känns så rikt. Fina farmor kom idag med hennes goda semlor och bär och andra nyttigheter. Så tacksam! Och så en underbar dräkt till lill*n. Och så har vi Pekka och Raimo och Svärfar här. Nu då det nästan är klart i övre våningen skall jag beställa en städerska som får hjälpa mig med städningen. Ni vet, ta i grovarbetet, mattorna, fönstren och all renoveringsdamm – puh! Snart får vi flytta in möblerna! (skall beställa lite nytt också… kuddar och filtar och annat mysigt). Såååå roligt!

home-6422

Kalklitirs Antique Bleu dansar fint ihop med golvkaklen, som tur! Höll nog andan och väntade med spänning då målfärgen torkade. Ni vet ju hur svårt det är att välja från små bilder på nätet, man har ju ingen aning om nyanserna passar ihop eller om de skär sig. Måste säga att jag är mycket, mycket nöjd! Badrumsmödlerna är från ikea och skall läggas på plats imorgon (?).

home-6423

Raimo och Pekka fixar walk in closet:en. Golvet och väggarna blev färdiga idag. Nu skall väggarna målas med Kalklitirs Winter Primo (jadå, vi målar hela huset med Kalklitir;) och golvet blir betongaktigt (berättar mer om det sedan). Hyllorna och sådant kommer vi att bygga själv.

home-6444

Och såhär såg jag ut idag. Makens All Saints byxor, skarfen är också från samma märke, tunikan är från Cubus.

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *