Mycket av allt

Love this post:Love this 20

memelie-1655

Långa byxben, breda byxben, hög middja, knappar och hängslen! Allt detta är vad mina favoritbyxor bjuder på!

Byxorna kommer från Memelie, mina nya samarbetspartners! De har sååå mycket fint och jag har lovat dem fotografera deras snyggaste festklänningar! OM jag gillar mitt jobb..?! Jaaadå!! Tjohoo! Och jag kan tala om, att dessa två, här och här, underbaringar till klänningar är fantastiska – vänta bara då ni får se dem på bild! Uh!

Blusen är Lexington och skorna Ugg.

memelie-1664

Solen tittar fram därute och hela världen ser konstig ut, så van man blivit med det tunga gråa, mörka novembervädret. Skall ta Leon med mig på vagnpromenad, man vill ta vara på alla solstrålar man kan få!

memelie-1661

Jag har lagt upp min antika kristallkrona jag köpte som gåva åt mig själv efter graviditeten/förlossningen. Även om graviditet och förlossning är en gåva i sig, var det roligt att ha något konkret, en tingest, jag kunde föreställa mig och unna mig själv som “pris” av job well done. Nu hänger den äntligen i vardagsrummet (som ännu saknar golvlister;). Varje kväll tänder jag ljus i den, eftersom jag inte än fixat elen, men det skall Pekka och Raimo hjälpa mig med idag, då de kommer.

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *