Love this post:Love this 20

memelie-1655

Långa byxben, breda byxben, hög middja, knappar och hängslen! Allt detta är vad mina favoritbyxor bjuder på!

Byxorna kommer från Memelie, mina nya samarbetspartners! De har sååå mycket fint och jag har lovat dem fotografera deras snyggaste festklänningar! OM jag gillar mitt jobb..?! Jaaadå!! Tjohoo! Och jag kan tala om, att dessa två, här och här, underbaringar till klänningar är fantastiska – vänta bara då ni får se dem på bild! Uh!

Blusen är Lexington och skorna Ugg.

memelie-1664

Solen tittar fram därute och hela världen ser konstig ut, så van man blivit med det tunga gråa, mörka novembervädret. Skall ta Leon med mig på vagnpromenad, man vill ta vara på alla solstrålar man kan få!

memelie-1661

Jag har lagt upp min antika kristallkrona jag köpte som gåva åt mig själv efter graviditeten/förlossningen. Även om graviditet och förlossning är en gåva i sig, var det roligt att ha något konkret, en tingest, jag kunde föreställa mig och unna mig själv som “pris” av job well done. Nu hänger den äntligen i vardagsrummet (som ännu saknar golvlister;). Varje kväll tänder jag ljus i den, eftersom jag inte än fixat elen, men det skall Pekka och Raimo hjälpa mig med idag, då de kommer.

You may also like...

8 Comments

 1. Annika Koivusalo

  oj oj oj! Emmy design. Love it. Har själv modellat i Emmy kläder. Klänningarna är rent Utav kärlek. Tummen upp Malena

  1. Det är dig jag tänkte på och det du sade för några år sedan att jag skulle passa i sådanahär kläder 😉 Du är min förebild här, måste bara lära mig göra håret sådär fint och ha röda läppar <3 Kramar!!

 2. Å vilka fantastiska byxor! Du passar superfint i dem!
  Kramar

 3. Snyggt!! Och ditt jobb är liiite lyx<3

 4. Alltså ÅH vad snygg du är kvinna!!

 5. raimo&pekka! <3

 6. WOW, det där var en DÖSNYGG outfit!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *