Min hörna i solen

Love this post:Love this 0

Idag är det så varmt och vackert väder att det nästan är obligatoriskt att chilla på balkongen. Har skaffat en hel del nya attiraljer till vår lilla balkong med utsikt över hela vårt paradis. Hade själv tänkt sy en dyna till bänken vi byggt tidigare i sommar, men skumgummi och att hitta det rätta tyget var för mycket för mitt tålamod. Och till min stora lycka tipsade min arbetskollega mig om att Tiimari (vi har inte Ikea här, tyvärr) hade 70% rabatt på inredningskuddar och mattor och sån’t. Det blev ju nästan gratis. Så gratis att jag vågade mig på lite skojigare färger (igen!) bara för att. Fast det var meningen att balkongen skulle bli ett seriöst vuxenställe att hänga på. För jag har pelargonier och allt! Men, men, kanske nästa år.

Att borsta håret och ha underkläder på sommaren är så överskattat.

Mina finstolar kommer ju från Länna Möbler. Älskar dem! Den naturvita med armstöd kommer att få flytta in till vintern och bo i sovrummet, gästrummet eller i badrummet. Ni som följer mig på Instagram (användarnamn: Malenami) och på Facebook har redan fått se bilder på kaklet som skall pryda vårt badrum (dusch, bastu och tvättrum). Ja för så är det, är jag inte här så hittar ni mig på Instagram (och har man inte det så kommer alla mina bilder automatiskt till Facebook;)

Ibland lägger jag upp bilder fyra på morgonen, bara för att jag nu några nätter suttit uppe med Victoria och maken och editerat “Big in Turkey” episoderna. Eller ja, jag har mest underhållit de andra med att blåsa toner i en halvfull lemonadflaska. Och skrattat så mycket att jag rullat runt på golvet!

 

Nu behöver jag bara lite mer lyktor och blommor så är det nästan intill perfekt!

Min sköna blus är från Chill Norways höst kollektion (ute i butiker nu), t.ex härhär och här! Smycket med sköldpaddan och haren kommer från We Style. Kuddarna kommer från Af Swedala och Tiimari. De vackra ljusstakarna i fattigmanssilver nu på 15% rabatt!

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *