Love this post:Love this 14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tog Brian Tracys råd och stängde av mig från att checka mail, facebook, blogg och instagram i helgen och bara fokusera mig på han jag älskar. Okej, okej, kikade nog snabbt in på instagram för att släcka mina abstinensbesvär och för att kolla en inredningsgrej till toaletten. Nu är toaletten riven och idag fick jag mail om att kaklen är påväg från Sverige. Vi handlade också mycket ljus då vi hämtade takpanelen. Så mysigt med lyktor på gården. Lyser upp då det är så mörkt. Och så vackert och fridfullt det var vid gravgården då vi tände ljus där i lördags. Stod länge och såg ut över havet av ljus.

Som avslutning på en fin och lugn helg med god mat, renovering, bastu och planering och bara att sitta framför brasan med hans och mina händer på min mage var vi på bio igår och såg på Captain Phillips. Mycket spännande och gripande film, känner lite extra för eftersom jag kommer ihåg piratvarningarna vi fick då vi seglade över Atlanten och min familj blev förföljda av pirater utanför Portugals kust 2007.

Men nu, nu skall jag börja packa ihop här, har suttit på kontoret idag. Vi ses!

You may also like...

3 Comments

  1. Vilket sammanträffande, senast igår funderade jag på det här med att stänga av alla sociala medier-konton ibland och detoxa. Det blir tungt i längden att jämt vara uppkopplad, det finns ju andra viktigare saker också. 😉

    Här är inlägget om du vill läsa; http://finachristina.wordpress.com/2013/11/03/i-teknikens-grepp/

  2. Åh vad fin du är, igen!! Riktigt bra gjort det där – har också börjat ta avstånd från både telefon och internet och därmed uppdateras inte bloggen jämt – man behöver ju inte alltid vara anträffbar 🙂 Skön kväll till dig*

  3. Du ser helt fantastisk ut med babykul på magen ;-). Du er vakker! Jeg likte Hunky Dory jakka fra tidligere innlegg. Men den er 3 år gammel og ikke mulig å få tak i dessverre. Har fulgt bloggen din siden 2008 og husker at du har nevnt et italiensk (?!) klesmerke med litt posh-bohem klær…. De hadde endel spesielle blazere og bluser blant annet. Kan du hjelpe meg med navnet på siden? Hadde vært utrolig stas om du kunne hjulpet meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *