Love this post:Love this 20

terass-7632

Hos min faster har de terassen utanför köksfönstret. Vid festligheter brukar faster hänga ut från köksfönstret med underbara bakverk på vackra fat och någon av gästerna får ta emot härligheterna och lägga på bordet. Jag har alltid gillat ideén och önskat jag också hade det så. Önskat, sagt och gjort så började vi då planera och nu – gräva. Det ni ser här är en underbart vildvuxen blomrabatt, som vi flyttar till andra ställen på gården. Flera år gamla pioner… och så de gula liljorna och så de doftande rosa blommorna. Som ni märker kan jag blommor;) Man har ju gröna fingrar och så.

terass-7641

terass-7646

Det bästa är ju att planera, titta runt på inspirationsbilder och fynda saker på rea och på loppis. Den gamla soffan, som jag skall måla och fixa kuddar till, fick vi av svärföräldrarna. Den passar sig ypperligt då jag ville ha något man också kunde ligga i och breda ut sig med massor av kuddar. Inte sådana småstolar, jag tycker de säljer allstans nu.

Och så behöver jag ju ett parasoll. Och inte vilket som helst.

En sådan här.

Och så är det bara solen som saknas. Men med ett sådant parasoll behövs väl ingen sol heller. Man är liksom nöjd ändå. Hehe.

You may also like...

4 Comments

  1. Åh vilken ljuvlig idé som blir verklighet – det skulle jag såå himla gärna också vilja ha men tyvärr har vi ingången till källaren just under köksfönstret, så det hjälps inte :/ Heeelt ljuvligt parasoll, har sett på det länge nu – men det får vänta, det finns så mycket kostsammare & mer behövliga grejs till hemmet än – men jag slutar inte visionera! Lycka till nu* Kram!

  2. Nej va spännande att se va Ni kommer att göra där ut!! Tror att det blir nice 🙂 och en baliparasoll vill ja också ha <3

  3. Det bästa är ju att få fynda fina saker till diverse priojekt. 🙂

  4. Så spännande det ska bli att följa det där!! Det kommer att bli toppenfint! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *