Love this post:Love this 17

domino-1314

Kommer ni ihåg tv programmet Iltalypsy, som kom på nittiotalet? Nåja, ni som kommer ihåg, vet vad jag talar om, då jag säger att katten Domino ganska ofta ger mig en Iltalypsy-blick. Denna här, på bilden ovan är mycket talande om vad hon tycker om att apungen dinglar i värmeelementet. Hon vet att han sakta men säkert kommer klättrande mot henne, där hon sitter på stolen.

Just nu då? Ja, klockan närmar sig midnatt och jag har suttit nästan på samma ställe i soffan (förutom en amningspaus då) i två timmar. Jag skulle beställa en ny almanacka åt mig och så började jag gå igenom alla bilderna på Leon, så där gick en timme. Kunde självklart inte välja några favoriter (de är såå många!) som skulle pryda min kalender, så jag får fortsätta imorgon. Haha! Annat jag hunnit med? Ja, jag har tittat på en ny åkpåse åt lilleman och leksaker och sånt på nätet. Och så lite fint och mig också. Jag är så jättesugen på en sånhär väska! Och denhär klänningen!

Jag har fått sova förra natten, så jag är lite mer mig själv än annars. Inte behövt vakna två gånger i timme, pust! (vi har haft nya tänder och lite förkylning här) Sömn, det är grejer det! Det gör en så stor skillnad i allt man gör. Annars skulle jag inte sitta i soffan men datorn i knät och surfa runt på trevliga webshoppar, äta frusna vinbär med socker på (sååå gott!) och vicka med tårna under filten.

Om Rabattkoden till GlamMom!!!

Ni som försökt beställa från Finland med rabattkoden och haft problem hör här! Kassan ni webshoppen “laddas om”  när man aktiverar rabattkoden, och då ändrar systemet tillbaka till Sverige istället för Finland. Men rabatten ligger kvar, så ändrar man bara landet till Finland igen så syns rabatten i kassan.

Rabattkoden malenami ger 20% på allt hos GlamMom och blir förlängd till den 22.11.14! Passa på!

domino-1309

You may also like...

4 Comments

  1. Mammas gullebitar båda två!

  2. Hej!Måste tipsa dig att på kärkkäinens webbsidor finns det en röd metall bil för 49€

  3. Haha minns programmet väl och kattens min är klockren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *