Love this post:Love this 0

Om jag hittat gången till Narnia? Nejdå. Men nästan. Leker med tanken att ställa ett stort skåp framför denna öppning.

Det hela började med att Pekka och Raimo täppt igen den enda ingången till biblioteket. Där har jag alla lakan. Alla Beach House lakan. Suck! Så nu har jag gått runt med min Beach House pyjamas kanske lite för länge (?), tyckte Kärleken så han vandaliserade ett hål åt mig.

Titta så glad jag blev!

Och gissa vad! (ni som följer mig på instagram och facebook vet redan;) Under parkettgolvet hittade vi breda golvplankor! Himmel och pannkaka så lycklig jag blev över det! Jag hade ju redan tidigare gått och pillat lite men inte hittat annat än skivor och sånt under parketten. Nu får man bara hoppas på att det ser snyggt ut och är helt och fint i hela rummet. Eller är det för mycket begärt?

Tralla-la-la-laaa!

Efter att vi fått fel kakel till badrummet (röd lera istället för vitt, som det MÅSTE vara:) i början av veckan, så kom det rätta idag och yes, vi har satt igång! Snaaaart får jag bada bastu och tvätta kläääder! Tralla-la-la-laaa!

God natt!

You may also like...

5 Comments

  1. Åh, breda golvplankor som är så fint. Vad kul!

    Kram Lena

  2. Vilka härliga bilder, som en liten serie 🙂 Det måste ju vara drömmen att hitta fint gammalt knarrigt trägolv! Hoppas det är fint. Kram

  3. Hahahah, ja ni har allt att göra! Men desto roligare när det är klart!

    Ha en fin dag 🙂

  4. Heja heja! Vilken händig kärlek du har! Gillar när folk tänker utanför ramarna 😉 Men behåll det, hålet! Gör något kul – hemligt rum bakom en rullande bokhylla kanske…?

  5. Breda golvplankor i trä!! Precis vad vi hade hoppats hitta under vårt fula klickgolv.. vi hade dock inte samma tur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *