Love this post:Love this 1

Tjolahopp tjolahej! Idag har jag målat taket i badrummet – vitt, vitt, vitt. Kärleken ogillar att måla, men tydligen tycker han om att smygfotografera sin fru *hrm*. Jag hade köpt en mindre kristallkrona, men funderar på att föra den tillbaka eftersom jag fått nys om en mycket finare en…

Bastun är ännu tom, som ni ser på bilden. Jag och svärfar funderar ut hur bastubänkarna skall vara och jag skickade ritningar till Mondex så de kan rekommendera den bästa bastuugnen åt mig (eller oss, ja). Det med bastuugnar är hebreiska för mig, jag vill ju bara att det skall vara bra löyly och se snygga ut, fast utrymmet är litet.

I vardagsrummet putsar jag golvet – fri från spik! Vi skulle byta ut det gamla taket till träpanel men jag började redan måla det också, det gamla alltså. Orka vänta på ett nytt tak liksom! 🙂 Väggarna har jag dock lite problem med, ta bort gamla tapeten (som är stenhårt fast) eller måla och sedan tapetsera om med ljus tapet… Eller om nya tapeten täcker den gröna/guldiga..? Do and learn, säger jag!

Klart man kan ha lite uppiffade naglar fast man drar upp spikar från golvet!

Trevlig söndakväll, bloggisar! Haha:)

You may also like...

14 Comments

 1. Haha! Du har härlig humor och självdistans 🙂

 2. Fniss, förstår att han hellre fotar dig än målar 🙂 kram Diana

 3. Hi, hi vilken fin bild på dig (den sista alltså) 🙂 Spännande att följa med renoveringen. Hoppas på lite fler helhetsbilder från ert hus snart!

 4. Du är ju helt underbar männika!! Du bjuder verkligen på dig själv och verkar genuint supertrevlig!
  KRAM Anna

 5. Karlar alltså…………………………………………. 😉

 6. underbart! visst är det härligt, när man kan få ngt gjort! det ser ut att bli helt underbart. men visst är det tråkigt att vänta!…
  rolig man du har…=) och du är jättefin!
  många kramar.

 7. Haha. ni är för härliga!
  puss&kram på er!

 8. Sinun blogisi on ihan ykkönen! On niin monipuolinen ja hauska. Välillä olet viimesen päälle laittautunut kuin suoraan Hollywood’sta ja sitten jo oletkin remontin keskellä ja aina yhtä viehättävä!

 9. Haha helt underbar bild den sista =) Det kommer bli såå fint när ni är klara, det gäller bara att se det framför sig. Kram på dig.

 10. Vad fina bilder han tagit…hur lyckas du att alltid vara till din fördel, även när du målar och drar ut spik:) Läste att du funderade på att måla på gamla tapeten och sen lägga på en ny, nu e jag inte helt 100, men har för mej att då man målar på gammal tapet så har den en förmåga att bubbla till sig då den lossnar på vissa ställen, vilket ju kan synas igenom på den nya tapeten i såfall…så tänk till lite där…eller testa på ett litet område först!

  1. Roger that! Skriver upp på lapp: “tapet kan bubbla sig..” Tack för tips! :)) Kramar!

 11. Ser ut ungefär som hemma hos oss. Ett eländesjobb att rycka upp småspik ur gammalt golv där det suttit något annat över. Ett tips om du snabbt vill komma igång med tapetsering eller målning av väggarna är att man kan sätta tunna gipsskivor över det gamla. Då är liksom underarbetet klart sen 🙂

  Det kommer bli galet snyggt när ni är klara tror jag 🙂

  Kram
  /Vivvi

 12. Underbar bild den sista!

 13. hej malenami

  Har ni renoverat klart i huset ? Vore kul o se mera av huset o din inredningsstil

  Kram
  Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *