Blir smygfotad

Love this post:Love this 1

Tjolahopp tjolahej! Idag har jag målat taket i badrummet – vitt, vitt, vitt. Kärleken ogillar att måla, men tydligen tycker han om att smygfotografera sin fru *hrm*. Jag hade köpt en mindre kristallkrona, men funderar på att föra den tillbaka eftersom jag fått nys om en mycket finare en…

Bastun är ännu tom, som ni ser på bilden. Jag och svärfar funderar ut hur bastubänkarna skall vara och jag skickade ritningar till Mondex så de kan rekommendera den bästa bastuugnen åt mig (eller oss, ja). Det med bastuugnar är hebreiska för mig, jag vill ju bara att det skall vara bra löyly och se snygga ut, fast utrymmet är litet.

I vardagsrummet putsar jag golvet – fri från spik! Vi skulle byta ut det gamla taket till träpanel men jag började redan måla det också, det gamla alltså. Orka vänta på ett nytt tak liksom! 🙂 Väggarna har jag dock lite problem med, ta bort gamla tapeten (som är stenhårt fast) eller måla och sedan tapetsera om med ljus tapet… Eller om nya tapeten täcker den gröna/guldiga..? Do and learn, säger jag!

Klart man kan ha lite uppiffade naglar fast man drar upp spikar från golvet!

Trevlig söndakväll, bloggisar! Haha:)

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *