You may also like...

0 Comments

 1. Neimen Malena, bloggen din er jo den vakreste jeg vet! 😀 Man får bare lyst å legge ned selv etter å ha sett deg… 😉 Fantastiske bilder, utrolig vakker du og positive, intelektuelle tanker 🙂 Bare helt topp! (Ikke å snakke om herlig Odd Molly som forresten kler deg perfekt hver eneste gang!)
  Utrolig vakker blogg, du er virkelig enestående <3
  Så dette ble norsk, håper du skjønte… 😀
  Klem!!
  -Johanna, Kalastajan vaimo

 2. Hej! Ursäkta om min svenska är inte så bra (är finskspråkig) men… skulle du göra ett inlägg om hur man kan använda OM’s Living Loving dress? Jag tänker att den väldigt skön (skulle vilja beställa…), men kan man använda den “bara” som underklänning? Och är den liten, normal eller stor i storleken? Tusen tack för din blogg, den är min favorit! 🙂

  1. Moi Johanna! Voit tietenkin kirjoittaa myös suomeksi:)
   Livingloving dress är mycket vacker och skön att ha på sig. Skulle nog använda den bara som en underklänning. Kanske tassa runt med den på Villa Metsola i sommar, men inte fara till stan på en öl… :/ Tyckte att Odd Molly-Holic fixat en snygg kombo, kolla här!
   Jag brukar ha storlek 2 av Odd Mollys klänningar, men denna är en 1:a. Fanns mycket rum för bysten och jag har en hudfärgad bh under (utan axelband) – ANNARS syns nog båda härligheterna igenom. Maken tyckte om det, dock..;)
   Kram!

 3. Zara har så snygga och prisvärda saker.
  Vad fin din blogg blivit.
  /Anneli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *