Love this post:Love this 0

Efter att ha noga övervägt, gått i dagar fram och tillbaka i vardagsrummet och hummat med rynkade ögonbryn, kom jag fram till att det nog skall bli vitt ändå. Taket, väggarna och golvet. Tillförst kändes det som om jag gett upp. Det är så lätt att inreda i vitt. Som om man inte orkar lägga sig i och fundera ut underbara färger som skall pryda ens hem. Men efter att jag sett de vita rosorna på spriskransen så vet jag att jag valt rätt. För vackrare än såhär kan det nog inte bli. Och det är klart att möblerna kommer att ge färg till rummet. Förutom den gröna kakelugnen.

Såååå roligt att ni är så många med i Odd Molly-tävlingen! Nu skall jag till grannstaden för att se på Bätmän och då jag kommer hem, sent, berättar jag vem Odd Molly lottat ut!

Pssst! Åskar det hos er också?

You may also like...

7 Comments

 1. Vitt är alltid väldigt fräscht! Batman har jag hört ska vara riktigt bra! ha en trevlig kväll. kram Nilla

 2. Vitt är nog den bästa färgen då det kommer till inredning. Det gör det så lätt att variera dessutom 🙂 P.S. Nej det åskar inte i Hfors, här skiner solen 🙂

 3. Vitt kan aldrig bli fel enligt mig. Så fräscht och man kan alltid piffa upp med något mer färgstarkt. Hoppas Batman var bra, berätta gärna vad du tyckte eftersom jag funderar på att se den

  kram

 4. Fantastiskt vackert med vita rosor!

  Har också hört att filmen ska vara otroligt bra. Så det blir nog ett bra val.

  Kram Lena

 5. Nej då inte är det till att ge upp! Har man en sådan fantastisk kakelugn så ska den få vara centrum och då tycker jag inte att man ska vräka på med massa färg på golv/tak/väggar. Du kommer skapa ett vackert rum det vet jag!
  Kram

 6. Bra val med det vita! Det ger ju ändå utrymme för att leka med färger på textilier och möbler om man vill det.

 7. Åhhhhh det kommer bli så vackert!! Vilket drömhus ni köpt!!! Är så avis 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *