Vinn en Louis Ghost! (Avslutad!)

Love this post:Love this 28

Nu vill jag igen bjuda på något jag är mycket glad över, nämligen i samarbete med Kartell Flagship Store (www.kartellsverige.se ) lottar jag ut till en lycklig läsare en alldeles egen Louis Ghost stol! Jag veeet, crazy roligt! Det är verkligen härligt att kunna ge tillbaka till er, ha fina samarbeten med fantastiska företag och bjuda på så många fina tävlingar!

Jag har redan lääänge haft ögnen på en sådan stol, till mitt skrivbord, googlat runt och inspireras av inredningsbilder med stolen, hur snyggt är det inte med många stolar runt ett rustikt matbord eller bara som ett stillben – den är ju en klassiker. Och för ett par veckor sedan skrev jag ett inlägg om hur mycket jag tycker om stolen. Samma kväll får jag ett mail av Kartell om att de läser min blogg och att de vill sponsorera mig med en Louis Ghost stol och att jag får lotta ut en till mina läsare. Vilken lycka!!!

Louis Ghost, som stolen heter, är designad av Philippe Starck och är en bekväm karmstol i transparent eller färgad polykarbonat i Louis XV-stil. Louis Ghost är inte bara en modern klassiker, den är även en av de mest avancerade stolarna i världen som har tillverkats av polykarbonat i ett enda stycke. Trots sitt sköra utseende så är den stabil och okrossbar. Den kan stå utomhus i både varm och kall väderlek. Du kan även ha den i bastun (heh! nu vet jag hur vår bastu kommer att se ut;)) eftersom den tål upp till 135 °C!

Stolen mått är: bredd 54 cm, höjd 94 cm, djup 55 cm, sitthöjd 47 cm, höjd armstöd 67 cm.

För att vara med och tävla om en Louis Ghost stol skall ni söka svar på frågor, svaren hittar ni enklast på Kartells hemsida eller på deras facebooksida. Samt skall ni gärna gilla dem på facebook eller anmäla er till deras nyhetsbrev, fina erbjudanden och inspiration bjuder de på!

1.       Hur många år fyller Louis Ghost och Stockholm Flagship Store i år?
1. 5 år
X. 10 år
2. 15 år

2.       När grundades Kartell?
1. 1949
X. 1969
2. 1989

3.       Vilka är de senaste produkterna i “Ghost-familjen”?
1. Pallen Charles Ghost i tre höjder
X. Spegeln Francois Ghost i två storlekar
2. Barstolarna One More, One More Please

Kommentera i detta inlägg. Publicerar kommentarerna då tävlingen är över, dvs den 23.11.2012!

Lycka till!

198 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *