Love this post:Love this 18

olohuone-4048

Till näst i Hobby Hall kampanjen har jag vardagsrummet jag visar upp! Hobby Halls höstnyheter föll mig verkligen i smaken och det var inte svårt att hitta favoriter för att styla om mitt hem och få det höstmysigt! Egentligen behövs det ganska lite för att ändra om en stil. Är ni också sådana att ni lättar på inredningen till sommaren och längtar, som jag till hösten, då man får göra det sådär ombonat och trevligt igen? Jag tycker mer om det ombonade, med många kuddar (kuddar kan man inte ha för mycket av!) och filtar.

För mer bildet och tankar kring vardagsrummets styling kan ni läsa här hos Hobby Hall!

olohuone-4083

När man har en liten apa här hemma som samlar på småsten och gömmer dem på de mest absurda ställen. Och som har blåbär på fingrarna, så tycker jag det är bäst att ha material och mönster på kuddar som inte är så ömtåliga. Som klarar av många tvättar och ja, som tåls att vända på – om en melonbit plötsligt smygits in bland kuddarna. Tycker man inte skall ge upp intresset för inredning och det att man vill ha fint runt sig bara för att man har en liten marodör hemma, haha! Men man kan lite kompromissa och ha linne och bomull istället för dyra silkeskuddar, tycker jag.

olohuone-4071

Och alltid, alltid snittblommor hemma. Det är vardagslyx för mig!

   olohuone-4086

You may also like...

2 Comments

  1. Siv Fagerström

    Ombonat o trevligt!
    Tyckte sovrummet såg så trevligt ut, att jag redan beställde Hobby Halls tidning då! Verkligen fina saker att pigga upp med! Verkar som om de bytt stil, en hel del! Faller absolut mig bättre i smaken nu!
    Vackert o mysigt på ett tuffare sätt-kul!

    H Siv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *