You may also like...

0 Comments

 1. aivan mahtava blogi sulla! ja upea tuo keittiö kuvassa <3

 2. Hejsan,
  Vilken skön blogg du har! Introducerade min mamma (annatochblandat.blogspot.com) också till den eftersom hon är ett Odd Molly fan:) Fint att se någon vara så positiv, hit återvänder jag!

  Trevligt att se att (andra) unga är intresserade av teologi:)
  Mvh,
  Emilie

 3. Oih, ihania sisustus kuvia. Kelpaisi tuollainen koti itselle:)

 4. Hej!
  Jag arbetar som chefredaktör på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom tre veckor).

  Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.

  Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra? Shoppingrundor, restaurangbesök, konserter, bussresor… Skriv om dina tankar och åsikter, recensera dina upplevelser! Skriv om saker som kan tänkas vara relevant för turister i Sverige!

  En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.

  Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.
  MVH Nathalie

 5. Åh, har de varit hemma hos oss och fotat och jag har missat det! 🙂

  Avundsvärt snyggt! nån gång evalena. nångång…..*drömmer mig bort* i malibu, sandstrand utanför dörren. en golden retriver (inte allergisk längre) och så uppkavlade linnebrallor på maken och jag i en vacker vit klänning. sonen o dottern jagar varandra iklädda vackra Gantkläder. *drömmer*

  fast jag trivs som fisken i vattnet nu också! älven rinner 200 m fr huset, jag har underbar make, två fina barn, 3 bonusar . barnbarn t o m! en WIC med massor av fina mollysar. ja i princip fattas bara sandstranden!
  Kram på dig

 6. Det är ett härligt hus, är själv uppvuxen i ett över 100 årigt trähus så jag älskar nog alla gamla byggnader bara de har hållits i skick:) Puolalaparken ligger bara ett stenkast från mig, så det är skönt att kunna smita dit från gatornas buller ibland, fastän den är liten är den nog en av mina favoritparker i Åbo:)
  Kram på dig.

 7. Rebecca Persbrandt

  Åhh vilken underbar blogg, jag har också en men den ligger just nu på is! ska ta tag i den så fort jag bara kan, börjar bli sugen igen ääääälskar inredning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *