Love this post:Love this 0

Det är viktigt för mig att ha vackert runt omkring mig när jag jobbar. Vackert och städat, inte för prydligt dock, eftersom jag är en konstnärssjäl och behöver en gnutta ordningsfullt kaos runt om mig för att min hjärna skall stimuleras. Har mängder av tulpaner i olika vaser runt om i huset. På ställen där jag tycker om att sitta ner med datorn eller dagens tidning. Oftast är det datorn för dagstidningar läser jag på nätet. Men inredningstidningar har jag i stora högar och brevid dem en hög med bilder jag rivit ur tidningarna. Bilder jag tyckt om och inspireras av. De skall upp på min stora visionboard-vägg.

You may also like...

10 Comments

 1. Underbara bilder! Det är viktigt med att ha ett vackert kontor, och jag känner igen högarna med tidningar och bilder som skall inspirera. Snart dax för göra ett Pinterestkonto som scrap book för min blogg:) ha en trevlig kväll från Sverige!

 2. Ja tänk vilken positiv atmosfär blommor kan ge ett rum. Så härligt med blommor. Blir också glad och lugn av att omge mig med dem.
  Kram Jannike

 3. Lovely våriga tulpaner. Rosa tulpaner pryder även min sida idag.

  KRAM

 4. Sådana vackra bilder… Färska fina snittblommor gör så himla mycket för känslan i ett rum, de piggar upp och lyfter en på något sätt… Man mår så mycket bättre med vackra saker runtomkring en 🙂 Högarna med tidningar känner jag igen, blev ett foto på det häromdagen *S* Svårt att slänga och sortera när det finns så mycket vackert innehåll… Ha det finfint Malena och tack för inspirerande bilder!

 5. Hej!
  Även jag hade tulpanbilder i dag, men liti minder! 🙂
  Kan det vara lite släkt”fel” det där med kreativt kaos?
  Sköt om dig bra!
  kram

 6. så vackert! härligt när man kan börja våren innomhus, då det inte är så lätt ute…
  kramkram

 7. Visst är det underbart att frossa i tulpaner denna årstid! Jättefina bilder:-)

 8. Åh, håller med…gillar också att ha ordning och reda omkring. Och vem blir inte glad av blommor? Ljuvligt och lite sorgligt att tulpanernas säsong snart är över 🙁

  Kram Anna

 9. Såååå vackert med tulpaner, dom kan pigga upp även i den mörkaste vardagen.

 10. Vackert med rosa tulpaner! Jag upptäckte nyligen kombinationen rosa och orangea tulpaner: http://husnummernio.blogspot.com/2012/03/soligt-vader-och-matminnen.html Det får helt enkelt bli en till bukett inom snar framtid!

  Vårhälsningar från Malmö!
  /Kati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *