Tiden står stilla

Love this post:Love this 65

domino-6664

Tiden står stilla känns det som.

home-6514

Det är lugnt och tyst i huset. Nästan så att allt håller andan och väntar.

home-6517

Här står korgarna och väntar att flyttas in i walk in closet:en. Nu är golvmassan påväg till oss. Kalklitir har en ny produkt pågång och vi får testa det – för att sedan raportera åt er vad vi tyckt. Det kommer att bli fab!

home-6550

Mitt skåp just nu.

home-6518

Här står allt jag tvättat till L/G/N, det har kommit till ett nytt namn, igen. Alla lakan, bodyn och små handdukar från Ikea. De liksom väntar att bli kärleksfullt placerade i byrån. Kanske det blir moster Vicci som gör det sen?

home-6519

Och BB väskan står trött och lutar. Någon hade redan gett sig på godispåsen och den har spårlöst försvunnit, ups!

home-6521

Skötbordet, står utanför toaletten och väntar.

home-6527

home-6530

Kärleken funderar på en ny tv och mäter hur stor det ryms.  (psst! det är Kalklitirs San Saccaria på väggen där, dagsljus). Spegeln skall ju in i WIC:en, inte stå där.

home-6533

Har inte gått i pyjamas hela dagen, men nästan.

enjoy-6671

Kl.18 tänds mina ljus (enjoy candels) och jag vet att ljusen jag gav åt Vackra Mamma också tänds på, hos henne, den tiden. Hon blev så glad av dem! Lågan fladdrar till midnatt och så stängs de av av sig själv.

Tänkte mig ett inlägg med en bild i timmen, men tiden står så stilla just nu att allt känns som en sömnig massa. Som de där dagarna i augusti då luften är kvav och det är så varmt att man inte orkar röra på sig – och sen. Sen brakar det och hela himlen bjuder på ett skådespel av blixtar, åska och regn.

….

home-6560

Vi sätter oss ner och väntar. Myser och ta vara på tiden. Vilar också.

Och väntar på åskvädret.

17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *