Love this post:Love this 15

Om det finns en butik jag skulle vilja besöka nu innan jul så är det nog Loviisan Aitta, utanför Åbo i Rusko. Där skulle man garanterat få jul-fiilis, har jag på känn. En stor ladugård omgjord till en inrednings-, klädbutik och café. Så otroligt vackert! Och så har de de allra gulligaste ägarna – som jag tycker så mycket om. Men ja, man vill ha ALLT i den butiken. Och på gården finns också ett par våningar av Riviera Maison. Jo. Det är så man blir lite matt. Så fint är det.

Som ni ser på bilderna är det egentligen inte jul-fiilis alls. Nej, men dessa bilder är tagna i augusti. Då var jag i butiken och hälsade på läsare och hjälpte kunder med styligtips. jag har suttit och ruvat på dessa bilder och kom att tänka på Loviisan Aitta här om dagen, ville visa er hur fint det var!

Här är bästaste Lexington-Kati och Elina, som jobbar på Loviisan Aitta. Elina har jag nångång jobbat med i samma klädaffär, då jag studerade. Sweethearts båda två! ♡

Somrigt var det då, och denna utsikt! Magnifik! Här kunde man sitta med sin kaffekopp och bara njuta.

loviisan-aitta

En glaaad modevisning bjöd flickorna på!

 

Kunde nog vilja ha den lampan jo..

loviisan-aitta-16

loviisan-aitta15

Och denna jacka och hela outfiten från Lexington på den dockan!

  

Härliga Elina med sin vackra mamma och gulliga mormor!

Här poserar jag med fantastiskt duktiga Sanna, som bloggar på Pikkutalon Elämää. Hon fungerade som också som speaker på modevisningen.

Min klänning är från Lexington, smyckena Efva Attling och skorna Christian Louboutin.

När dagen led mot sitt slut och det var dags att stänga dörrarna till detta underbara ställe, sparkade jag av mig klackarna och åt en god bakelse och satte kurs mot Åbo igen. Systeryster har ju börjat studera i Åbo, så jag bjöd henne på fin middag vid Tintå (hon fick välja vad hon ville från menyn, haha, vet ju hur det är att sedan leva som fattig studerande😉

You may also like...

2 Comments

  1. Hej Malenami, tuon mustan mekon haluan!!!!Mistä niitä saa?

    1. Hei Anne! Mekko löytyy täältä 🙂 http://www.loviisanaitta.fi/tuote/lexington-nancy-mekko/ Haleja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *