Love this post:Love this 31

stuc-7812

Titta, Lingon, så fina strumpor jag har;)

Hej hallo nya vecka!

Hoppas ni hade en fin midsommar! Jag och Leon besökte Brudskär och svärföräldrarnas stuga, men mest chillade vi hemma. Kände inte för att planera in något extravagant, utan tyckte det var skönt att bara vara.

Men, men titta här! ->

stuc-7805

Vad är då detta?

Vi hade hela övre våningen i vårt hus nästan färdigt renoverat, innan Leon kom. Men så kom han också en vecka tidigt, haha! Jag var på bb då postbudet ringde om att han har ett stort paket från Kalklitir åt mig. Det vill säga golvet till walk in closet:en! Jag hade varit i kontakt med min favorit islänning och jag funderade på hurudant golv jag skulle ha. Rummet var ju förr en bastu, så inget golv blev kvar från det. Audur från Kalklitir berättade om en ny produkt, nämligen Stuc och frågade om jag ville testa det! De kunde färga denna robust, cementliknande massan till ja, vilken färg jag ville och hon försäkrade mig om att det skulle vara lätt att lägga på golvet. Och det var det. Jo, det tog nästan tre månader innan vi tog oss i kragen och gjorde det, men lätt var det. Vi (svärfar) strök på två lager och det torkade på ett par timmar. Nu skall vi ännu lägga ett lack över och så är det färdigt!

Vi har Winter Primo på väggarna och samma pigment har använts i golvfärgen, men bara lite mindre så färgen blir ljusare.

stuc-7808

stuc-7810

You may also like...

4 Comments

  1. Oi miten pirteä nappi silmäinen pieni poika! Miten hän onkaan kasvanut, on niin ison oloinen!

  2. <3 Hej där fina ni och godmorgon 🙂 vad söt han är din lilla skatt! Hän on kasvanut. Och golvet blir ju hur fint som helst. Kram!

  3. Åh vad spännande! Blir ju så nyfiken på hur det färdiga resultatet ser ut =)
    Så vacker bild på dig och din fina son.
    Kram.

  4. Så ljuvligt söt han är er Leon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *