Tack , rara ni!

Love this post:Love this 27

malenami-6645

Ni är ju bäst i hela världen! Vill stå på balkongen och ropa över staden att jag har de bästa läsarna i hela vida världen! För det är ni – bäst! Tusen tack för alla tips, jag har fått fnissa, gapskratta, fällt några tårar, hummat och nickat och blivit, igen, så mycket visare! Tack för det! Nu är sportdrycksflaskan köpt och en massa lösgodis och annat nyttit;)

Hur fantastiskt är det inte att packa en väska som skall med på ens livs störst äventyr. Vilken lycka.

Idag var vi till rådgivningen och imorgon skall vi på ultra och jag har på känn att det är sista gången. Tycker det är dags att sparka igång partyt så att säga! Nåja, vi får se hur det blir med det, håller er uppdaterade.

malenami-6608

Städerskan var ju hos oss förra veckan och kan inte hitta orden för att beskriva känslan av att gå barfota på golvet i övrevåningen. Den är obeskrivlig. Verkligen. Hon hade också putsat bakom värmeelementen och dammsugit och tvättat dörrarnana och det är liksom rent och ett riktigt hem. (ja, alltså om man bortser från nedrevåningen, men det tar vi inte nu;). Att gå från rum till rum utan en massa renoveringsbråte, sågspån och betongdamm. Att verkligen se allt man har gjort och att det verkligen blev så fint.

Och nu? Nu shoppar jag på nätet. Klick, klick, klick säger det. Snabbt dansar fingrana över tangentbordet och jag och Kärleken funderar och köper. Idag kom ett stort paket från Sverige! Tjohoo! Första försändelsen. Har beställt ännu mer från inreda.com men de är varor som hade lite längre leveranstider. Det var ju meningen att jag bara skulle beställa denna lampa, men ni vet hur det kan gå! Nu då det äntligen är klart och man äntligen kan unna sig dom där sakerna, som man gått och tänkt på i ett par år och bara väntat på att just det rummet blir klart om man kan fylla det med möbler och vackra ting.  Annars har vi högt till tak i huset men inte i loungrummet (tv-rummet;) och sökte länge efter en som skulle passa – hittade också en snygg en hos artilleriet, men den var lite dyrare.

Vad som finns i paketet? Ja, det var lite rosa jag talade om i ett inlägg tidigare;) Rosa ljus, lykta, en liten lampskärm och sånt. Tänkte bryta det gråa i rummet med lite rosa, vårens trendfärg! Tine K Homes rosa kuddar har jag också funderat på och de kanske kommer att bo hos oss.

malenami-6627

Hade en slarvig fläta idag, perfekt då man inte orkar borsta håret, haha!

malenami-6639

Och så svägerskans preggobyxor (H&M) jag lånat, skjorta Lexington, skarf By Malene Birger, skor Rag & Bones och kappa Mom2Mom.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *