Love this post:Love this 18

malena-4835

Lutar pannan i händerna och fnissar tyst för mig själv. Alltså detta liv. Tack för att du är så himla intressant hela tiden! Så skönt det skall vara och komma hem ikväll till ljus som doftar päron.

Det snöar stora flingor och jag har inte ens med mig en jacka till kontoret idag. Var just och hälsade på Kaisa-mormor vid sjukhuset, hon är så pigg och glad. Jag har fått nya samarbetspartners och föreläsningsdatum har slagits fast. Och nu borde ingen stänga min blogg eller mitt mailkonto mer, de problemen har blivit åtgärdade. Ikväll är det balett och jag hoppas jag inte somnar direkt jag kommer hem. Imorgon skall jag på Rotary-möte, min Kusin Ryttaren skall ha föredrag och så skall jag fotogafera för en webshop senare. Detta var dagens download, nu vet ni lite om var jag håller hus. Ses senare (om jag inte somnat!).

Pappershållare och ljus härifrån, liten silverbricka från Riviera Maison och halsband Icon.

You may also like...

11 Comments

 1. Va fint 😀 och härligt med ljus som doftar päron, har aldrig haft såna förut, men dom doftar säkert ljuvligt.
  Ha en fin dag!

  Hälsningar från en insnöad Vanessa.

 2. Jag har heller aldrig känt doften av päronljus – men det luktar säkert gott!

  Här är det slask men härligt att vissa partier är barmark! Kanske, kanske är våren på väg ändå!

  Låter som du trivs och mår bra – härligt!
  Hälsningar Malin

 3. Hej söt! Det är så intressant att läsa hur mycket har du nya saker och upplevelser hela tiden. Gör mig inspirerad också! Psssst, kommer ihåg att berättä om du har en föreläsning i Helsingfors! Kommer att vara där <3

 4. Vad roligt det är att läsa om ditt liv. Man får vara med om allt det positiva. Inget gnäll eller tycka synd om sig själv. Underbart!

 5. Så underbart att ibland behöva nypa sig lite i armen för att förså att det verkligen är på riktigt. Kram

 6. Jovisst är livet intressant! Tvära kast emellanåt och så lugna lunken instucket här och där.
  Skönt att du fick problemet uppklarat!
  Ha en alldeles fantastiskt underbar torsdag!
  kram från favoritmoster

 7. Päron mm låter gott 🙂 kram Diana

 8. Varifrån kommer dom här pärondoftande ljusen? Det är nog faktiskt så underbart att läsa din blogg och så uppmuntrande/inspirerande hur du håller fast vid det positiva – där har jag någonting som jag borde lära mig eller bli bättre på! Du är för härlig! Även om jag kan inte låta bli att bli lite orolig för din skull också.. Du som alltid väntas vara så positiv, hu får du ut allt det negativa? Fast jag vet nog att du klarar dig 😉 kanske du kunde hålla en föreläsnng om positiv tänkande? Kram!

 9. hmm.. sullahan on linkki tuossa mistä ne kynttilät tulevat.. Ja sitten sanavalinta on väärä “håller fast vid det positiva” att hålla fast vid tuntuu siltä niinkun väkisin pitäisi kiinni jostain, kun taas tarkoitan taitoasi kääntää katse positiiviseen tai poimia/nostaa esiin positiivisuus.. Niinkuin tuo lause “tack för att du är så himla intressant” siinä lauseessa on niin paljon voimaa – sellaista posiviivista voimaa! Kiitos kun jaat näitä meille muille! <3

 10. Så fint att höra glädjande nyheter och att det är massa full fart med spännande saker. ♥

 11. Jag har fallit totalt för detta ljus. doftar underbart! Kram Nilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *