Love this post:Love this 45

beach-house-6990

Att jag älskar Beach House lakan är ju ingen hemlighet. Och hur glaaad blir jag inte då vänner och läsare tackar mig för att jag tipsat dem om dessa! I vår och sommarkollektionen finns nu ljusblåa och -lila lakan. Är sååå förtjust och skall nu inreda sängkammaren med lila syrener jag snott från grannens gård (bara några kvistar;) och så de mjukaste lakanen som finns! ♡

You may also like...

10 Comments

 1. Ojj det vill jag se bilder på sen när du är klar? 😀 Det blir säkert jättemysigt!

  Jag är också så himla sugen att köpa dessa beach house lakan, varifrån e de som du köper dem? Här dom inte helt superduper dyra?

  KRAM! <3

 2. Syréner…de har inte helt slagit ut här ännu på västsidan av Sverige! Men det blir underbart när de gör det! Säger som föregående “skrivare”, det ska bli roligt att se bilder på sommarstylade sovrummet sedan!

  1. Vi får vänta med iver 🙂

 3. Har tagit in lite syrener till bordet =) Doftar ljuvligt.
  Har aldrig testat dessa härliga sängkläder, men hör så mycket gott om dom jämnt att jag nästan måste testa.
  Kram fina och ha en härlig dag <3

 4. Det är kanske dags att även jag testar dessa :-).

  Ha en fin dag!
  Kram Malin

 5. Den lila färgen måste ju kännas underbart sval och skön nu till sommaren!
  Det kommer att bli ursnyggt har jag på känn!

  Kram Nina

 6. Du får mig att minnas min gamla fina cykel, med bockstyre och allt – den var syrénlila minsann. Så hette färgen enligt cykelaffären och det var jag noga med.
  Jag har inte provat dessa lakan, man kanske skulle slå till?

 7. 2 par av varje? ;););)

 8. Jag gick på bloggreklamerna för dessa sängkläder som skulle vara så fantastiska i köpte ett set för ca 3000kr (för en dubbelsäng). Den summan är de inte värda!! Visst, ganska sköna, men inte så wow som sägs. OCH de är väldigt varma, om ni som jag blir varm om natten så är de inte så bra på varmare årstider. Nu såg jag dessutom att det hade blivit små hål i sömmen på påslakanet efter andra tvätten. Ganska besviken faktiskt, så fundera ett varv till ni! //Sanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *