Stokke Tripp Trapp

Love this post:Love this 20

stokke-0538

Meeen, skall inte din apunge vakna snart? Han har ju sovit redan i två timmar där under köksfönstret.” undrar katten Domino. Både Domino och jag sitter vid fönstret och väntar ivrigt på att lillen skall vakna. Det är nämligen så att vi, katten och jag (med lite hjälp av Leons morfar), har skruvat ihop Leons alldeles egna matstol. Min lille gosse har blivit så stor plötsligt! Och det kommer att vara roligt att se hur han reagerar då han får sitta i sin stol första gången!

Jag fick en Stokke Tripp Trapp, som bloggåva. De har i höst kommit ut med den nya färgen storm grey och jag älskar färgen! Jag har ju funderat på ett grått kök i framtiden och eftersom denna stol kan användas i åratal så blev det ganska självklart att jag ville ha den gråa. Det att stolen är en klassiker och sett likadan ut sedan den blev designad för årtionden sedan, för den har inte behövt ändringar, hjälpte mig till att välja denna.

Leon fick också en table top (inte på bild, men alltså en stor “plast bricka”), för att skydda vårt antika köksbord (köpt från Lundagård nåra år sedan) och på paketet stod det “All fun. No mess.” Hahahaha, är det ett löfte?

stokke-1084

stokke-0546

stokke-0556

stokke-1088

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *