Spegel, spegel…

Love this post:Love this 2

Hej på dig fina nya vecka och alla ni underbaringar som tittar in!! Tjohoo, sommartid och snart är vi inne i april! Riktigt ärligt så önskar jag att denna redan var över eftersom jag har dendär nålen som skall pickas i mitt bröst på torsdagen, usch! Kan det inte vara över redan! Väntar sååå på nästa vecka då jag åker till Stockholm! Oj, vad roligt det kommer att bli! Hotell och underbara damer! Lyx, lyx!

Kom på just att jag har en massa festliga bilder som har väntat över en vecka på att bli publicerade på bloggen (!), oj, tänk att man glömmer sådär! Men det är klart att jag skall lägga upp mer bilder från Indiedays partyt och så! På tal om bilder satt jag hela kvällen igår och fixade med lite bröllopsbilder vi tagit. Älskar kärleken, spänningen och de förväntansfulla blickarna de blivande äkta makarna har. Man blir riktigt varm innombords.

Nu blev nog detta en text med innehåll från det ena till det femte, men ni vet hur det brukar vara på måndagsmornarna!

Vad jag egentligen ville visa var den fantastiskt fina spegeln jag köpte förra veckan! Från matbutiken Minimani för 59€! Jo, det är sant! Facettslipad spegel och ramen är magnifik och tung som synden – 59€!! De hade dem i vitt också!

Kap eller kap? Justde!

Nu skall ni ha en riktigt härlig dag, tyck om er själva!

18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *