Love this post:Love this 0

Mia på Styleroom.se skickade mig denna unika inredningsbok “Som Hemma“. Denna inredningsonspiration bjuder på personliga bilder och historier i svenska hem av 19 medlemmar på sajten Styleroom.se. Idén till boken kommer från grundarna till StyleRoom.se: Johan Arvidson, Maria Jonasson, Kristian Kvarnsbacke och Martin Alexanderson. Malin Lindberg som gjort intervjuer med medlemmarna samt skrivit alla texter och Timo Rinnevuo har formgivit boken. “Men givetvis hade varken sajten eller boken kommit till utan StyleRoom-användarnas fantastiska album och engagemang.” Jag bad Mia skriva ett litet gästinlägg:

Hej alla läsare av Malenas fina blogg!

Jag driver tillsammans med tre andra Styleroom.se. StyleRoom är en gigantisk inspirationskälla för människor som älskar sina hem, gillar inredning och gärna vill bli inspirerade av likasinnade. Som medlem på sajten delar man med sig av sina inredningslösningar på ett personligt sätt genom sina egna foton och kommentarer.

För några månader sedan släppte vi en bok, Som hemma. Alla bilderna i boken är tagna i vanliga, personliga hem av de medverkande själva, inte av fotografer med riktat ljus i professionellt stylade hem, vilket skiljer den från många andra inredningsböcker.

I boken visas endast en bråkdel av alla hem och foton som finns på sajten eftersom bildbanken är enorm med över 200 000 inredningsbilder. Vi tror att många kommer att känna igen sig och hitta stor nytta med boken. Igenkänningen är mycket hög och den som tittar i den kan nog känna att det där kunde vara hemma hos mig. Boken är ren inspiration för alla typer av hem i hela Sverige, allt ifrån storstadslägenheten till stugan på landet.

Hoppas du kikar förbi hos oss och inspireras!!!

Kram

Mia på StyleRoom.se

You may also like...

3 Comments

  1. Vilken härlig blogg du har!! Underbar!

  2. Inspirerande bilder, tror jag skall ta och klicka hem den boken:)

  3. Underbar bok och inspirerande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *