Söker nyanser

Love this post:Love this 0

Härligt att skapa rum och se ens egna stil födas fram. Från att ha ett kritvitt rum som jag nästan fick nippor av, kände jag att jag måste ha nyanser av grått, beige, grönt och brunt runt mig. Men det är ingen lätt sak att inreda. Många rum. Man blir ödmjuk och märker ofta att man behöver hjälp. Tur finns det många inredningsbloggar!

Äntligen kom mattan från Länna möbler! Funderade länge på hurudan färg och material jag ville ha och jag tycker denna är perfekt! Titta bara hur den går ton i ton med golvet. Och sååå behaglig under fötterna. Katten och Kärleken gillar den också.

 

Kuddarna och pläden i ljuvligt tungt linne är från Af Swedala/Nordljus. Perfekt till soffan som också är i linne!

Bordet är Riviera Maison och är en av mina älsklingsmöbler. Nu sitter vi i “vårt brasrum” varje kväll och lyssnar på musik, var och en med sitt. Jag pysslar med bloggen och katten ligger framför brasan. Kärleken kodar. Tavlorna ligger än på golvet, känner att det måste mogna förrän de hängs upp.

Såhär gick jag klädd idag. Lite ledigare än vanligt. Hoodie från Lexington, skjortan är också därifrån. Kashmirtröjan köpte jag i New York. Byxorna är Mos Mosh och bältet Burberry. Klocka Omega Seamaster.

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *