Snart är det färdigt

Love this post:Love this 29

my-home-0243

Denna glädje. Att gå från rum till rum och se. Se att nu, nu är det nära. Snart är det färdigt.

Som ni kanske kan se i mina ögon, så är jag mycket trött. Men glad, ja, lycklig är jag. Detta har alltid varit min dröm, åh, så jag hela livet längtat efter att ha barn och huset att renovera.

Min snällaste vän H och hennes kära J kommer hit i oktober och skall hjälpa mig med renoveringen. Hon reste upp hit i somras för att vara med mig och Leon. Och när vi satt här på gården och pratade livet, tyckte hon till att nog skulle det ju bara vara bra att hon och hennes J kom hit på hösten och hjälpte till! Vilka vänner jag har! Förra helgen tömde jag och Lillebror (med lite hjälp av min brorson Mio, tre år;) arbetsrummet, vardagsrummet och nästan hela matsalen. Mycket skall ännu göras innan mina vänner kommer hit, men vi är på god väg. Hur många gånger har inte Lillebror hjälpt mig flytta och renovera? Just då, då man är som mest trött, då kommer det ännu mer hjälp. Då man vågar fråga. Fick ett samtal av fina Aveo-Anna, som frågade om jag ville komma på deras seminarium, H2H, (som ni absoluuut skall komma på om ni har möjlighet!) berättade jag om renoveringen – och så, utan att ens blinka, sa Anna att hon skickar hjälp! För hon hörde i min röst att nu, nu vill jag ha det klart, Leon börjar snart springa (känns det som) och vi behöver mer rum. Och jag är så trött på att leva i ett halvfärdigt hus. Jag vill sitta framför den gröna, vita eller beige, jaaa, vi har tre underbara kakelugnar (!) och läsa sagor! Jag vill fira jul och ha julgranen i vardagsrummet i år.

Tänk att jag har sådana personer i mitt liv. Som ställer upp. Gång på gång. Är så tacksam. Så innerligt tacksam.

my-home-0234

my-home-0217

Testar målfärger… Kalklitirs Sand på vänster sida och Ivory på höger sida.

Nu blir det planering av färger och annat roligt. Anna, ja hon på Aveo, har jag på speed-dial, på min telefon och ringer henne om allt. Tro mig, allt! Allt från färger till material till att bara fråga om råd och bolla med ideér. Och hon har alltid tid. Och så har hon den bästa humorn och förståelsen:)

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *