Love this post:Love this 18

tinek-home-6698

Att man har ordning och reda runt om sig reflekter ens jobb, sägs det? Själv tycker jag om då min arbetsplats är ett kreativt stök. Tycker att mina hjärnhalvor jobbar bättre ihop då. Vill den ena halvan ta en liten paus och bara stirra en stund är det ok, eftersom den har mycket att se på. Och där kommer ideérna! Därför är det viktigt, tycker jag, att man väljer noggrant hurudant stök man har, på sitt skrivbord till exempel. Stöket får inte göra en mer stressad utan skall ge inspiration, glädje och ett lugn.

Men om skrivbordet får vara lite kreativt stök hos mig så får inte min kalender vara det… Hur har ni det? Alexander Stubb skrev i sin kolumn “It’s in the calender, stupid!” för Blue Wings (juni -13) att en kalender är den bästa ingediensen till ett balanserat yrkesliv och liv. Eller har ni semester just nu och kunde inte bry er mindre eftersom det nalkas jordgubbar och deckarläsning i hängmattan…?;)

Nåja, såhär såg det ut hos Tine K Home då vi där och hälsade på! Tine hade flyttat sitt showroom med kommande kollektioner till sittt eget hem.

tinek-home-6776

tinek-home-6827

tinek-home-6966

tinek-home-6993

You may also like...

6 Comments

 1. Så funkar jag också, ett kreativt stök gör att inspirationen flödar…men sen när jag inte jobbar mera för dagen får det gärna vara lite mer prydligt. Många fina saker på det skrivbordet, bland annat glasboxarna och pennorna gillar jag mest!

 2. Så snyggt på skrivbordet! Enda stället där jag skulle kunna tänka mig att ha det så stökigt. 😉

  Här är det tomt i kalendern fram till den 3:e september. Det blir låååångt sommarlov när man är högskolestudent. Sista året nu sen i januari är det dags för allvar igen. Ut i arbetslivet som nyexad. Det ska bli sååå spännande!

  Ha det gott!
  Kram Linda

 3. Precis så funkar min hjärna också! Alla saker i min omgivning måste stå i perfekt oordning för att jag ska känna mig kreativ.

  Himla snyggt med de koppar färgade kopparna!

  kram

 4. Försökte kolla tinek hemsida men kom int riktigt fram till vilket skrivbord dethär är…varifrån kan man köpa det? Kan du berätta vad det heter? Tack 🙂

  1. Hej M! Vi var och tittade på den kommande kollektionen, julpynt och sådant fint;) Så produkterna finns inte än på nätet, men snart börjar höstens nytt rulla in! 🙂 Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *