Skrivbordet hos Tine K Home

Love this post:Love this 18

tinek-home-6698

Att man har ordning och reda runt om sig reflekter ens jobb, sägs det? Själv tycker jag om då min arbetsplats är ett kreativt stök. Tycker att mina hjärnhalvor jobbar bättre ihop då. Vill den ena halvan ta en liten paus och bara stirra en stund är det ok, eftersom den har mycket att se på. Och där kommer ideérna! Därför är det viktigt, tycker jag, att man väljer noggrant hurudant stök man har, på sitt skrivbord till exempel. Stöket får inte göra en mer stressad utan skall ge inspiration, glädje och ett lugn.

Men om skrivbordet får vara lite kreativt stök hos mig så får inte min kalender vara det… Hur har ni det? Alexander Stubb skrev i sin kolumn “It’s in the calender, stupid!” för Blue Wings (juni -13) att en kalender är den bästa ingediensen till ett balanserat yrkesliv och liv. Eller har ni semester just nu och kunde inte bry er mindre eftersom det nalkas jordgubbar och deckarläsning i hängmattan…?;)

Nåja, såhär såg det ut hos Tine K Home då vi där och hälsade på! Tine hade flyttat sitt showroom med kommande kollektioner till sittt eget hem.

tinek-home-6776

tinek-home-6827

tinek-home-6966

tinek-home-6993

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *