Skönt att äntligen vara hemma!

Love this post:Love this 1

Såhär föll snön i Malmö!

…Och såhär vackert var det på vår går idag.

På Åbo (vaginamonologer) – Helsingforsresan (Attling) passade jag på att använda mina stamkundskuponger vid Stockmann. Jag är absolut igen kupong-tant, men en gång i året får man dessa rabattsedlar och då passar jag på! Mycket dyrt skulle det blivit annars. Så jag planerar alltid mina köp och speciellt nu då vi renoverar. Håller hårt i slantarna, men så skall hemmet också bli klart så småningom.

 

Inget är struket och prislapparna sitter ännu på. Men ni ser helheten. Hur det är tänkt. Gråa och vita toner. Tungt fallande siden. Nu lade jag upp både de vita och de grå-randiga gardinerna, i väntan på att biblioteket skall bli färdigt. Då får de grårandiga flytta dit. Det gamla överkastet och gardinerna hade jag köpt då jag studerade. Härligt med nytt! Överkast, kuddar och gardiner.

Den fina Tine K pläden jag vann på Att vara Någons Frus bloggevent! (från Perlan Living)

Och så massor av kuddar!

Ja. Och så väntar denna hög på mig. De gamla sidengardinerna och -överkastet skall tvättas och strykas. Och sedan läggas i gästrummet då det blir klart. Klänningarna skall hängas upp fint i väntan på nästa event. Skönt att ha helg!

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *